Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

La pista de patinatge.

Èxit de participació en la campanya de Nadal 2023/2024

Les activitats programades a Mollet amb motiu de les festes de Nadal han vist incrementada la seva participació. S’ha notat en especial en la pista de patinatge, amb més de 10.000 persones usuàries, una xifra superior a la de l’any passat. Les diferents propostes organitzades han contribuït a promoure el comerç local entre la ciutadania i han impregnat d’esperit nadalenc els diferents espais de la ciutat.

Tradicions i festes

Els Reis Mags, en la seva arribada a la plaça Major.

Cavalcada de Reis 2024 a Mollet

El divendres 5 de gener, SSMM els Reis de l’Orient tornaran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional cavalcada. Ses Majestats arribaran un any més a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.08 h i allà pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada pels carrers de la ciutat.

Tradicions i festes

Parc de les Pruneres Gener 2023.

El Gran Parc de Nadal s’amplia amb noves activitats

L’espai infantil i juvenil del Parc de les Pruneres s’amplia amb noves activitats fins el 4 de gener. L’any passat es va incorporar el supertobogan d’hivern, que torna aquesta temporada. El Gran Parc de Nadal obrirà d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. Les activitats són gratuïtes.

Joventut

Obres exposades al Museu Abelló.

La col·lecció de Joan Abelló es mostra a una vintena de museus catalans amb motiu de l’Any Abelló

El Museu Abelló ha convidat els diferents museus de Catalunya a sumar-se a la celebració de l’Any Abelló desplegant la seva col·lecció i la seva pintura per diferents punts de la geografia catalana. La finalitat de la iniciativa és que les obres aportades estableixin un diàleg amb els fons artístics dels museus participants.

Cultura

Banderola Nadal a Mollet.

Arrenca la campanya de Nadal, amb un nou arbre a l’Hospital, la pista de gel i un gran parc infantil a Les Pruneres

La Campanya de Nadal 2023/2024 compta amb diverses novetats adreçades al públic infantil, juvenil i familiar. Les propostes d’enguany volen promocionar el comerç local entre la ciutadania i impregnar la ciutat d’esperit nadalenc. L’ampliació de l’enllumenat, un segon arbre de Nadal i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres són les novetats destacades de la temporada.

Tradicions i festes

Imprescindible de l'Arlequí.

Mollet presenta els seus Imprescindibles

Des d’aquesta setmana, Mollet disposa de dues rutes circulars autoguiades amb codis QR per conèixer espais i elements atractivament turístics de la ciutat i de Gallecs. Es tracta d’un itinerari urbà d’aproximadament 6 km i un altre, al qual s’hi suma l’espai d’interès natural de Gallecs, d’uns 10 km.

Cultura

Festa Major de Mollet.

La Festa Major de Mollet nominada a una de les quatre millors festes majors de Catalunya

Aquest dilluns s’ha fet públic que la Festa Major de Mollet està nominada als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, en la categoria de millor programació de Festa Major de Catalunya.

Cultura

Cartell del Premi Sant Vicenç de Fotografia Sant Vicenç 2024.

El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres a l’organització del certamen fins al 10 de desembre de 2023. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Cultura