L’Ajuntament presenta la programació Hivern Jove 2024 Es presenta la programació Hivern Jove 2024 amb un ampli ventall de tallers, cursos i activitats que es duran a terme fins el 22 de març. Totes les activitats són gratuïtes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament presenta la programació Hivern Jove 2024

Es presenta la programació Hivern Jove 2024 amb un ampli ventall de tallers, cursos i activitats que es duran a terme fins el 22 de març. Totes les activitats són gratuïtes.

Cartell Hivern Jove 2024.

La proposta aplega una programació cultural molt variada, amb presència d’activitats musicals, teatre, circ, jocs i creació artística.

Hi ha activitats que ja han format part de programacions anteriors com la Tarda Gamer o l’Escape Room (amb una aventura diferent), i d’altres de nova creació com ara la Fusió de Pintura i Vi, els Jocs de Tarda o el St. Patrick’s Vermouth.

A banda de les activitats, hi ha tota una oferta de tallers i cursos per a diferents franges d’edat jove i que es reparteixen entre el Punt Jove de l’Era, el Centre Cultural La Marineta i el Centre Cívic Can Borrell.

Per a la regidora de Joventut, Encarna Ortiz Jurado, “aquesta és una programació molt variada, donant continuïtat a les activitats que més agraden i amb la incorporació de noves propostes que, juntament amb les altres iniciatives que es programen a la ciutat, farà que tinguem un trimestre ple d’ofertes culturals, lúdiques i formatives per als i les joves de la ciutat”.

Programació Cultural

Entre d’altres, hi haurà una Tarda Gamer el divendres 19 de gener per gaudir dels videojocs d’una manera saludable, un concert del jove artista molletà Ismael Ávila el divendres 26 de gener, un espectacle de circ el divendres 16 de febrer, l’activitat artística Fusió de Pintura i Vi on els assistents podran tastar diferents vins i a la vegada podran pintar i expressar-se amb els colors i els pinzells el divendres 23 de febrer o el Mollet Femme Concert, el divendres 10 de març, on els grups de música femenins de diferents escoles de la ciutat, en el març del Dia Internacional de la Dona, mostraran i compartiran el seu talent.

Tallers del Punt Jove (per a joves de 12 a 16 anys)

Entre d’altres, en el marc del Mou-te, Jove, es faran pràctiques en grup de diferents esports i també hi hauran diferents tallers centrats en la cuina, anglès, circ, creació de podcasts, costura o visualització de pel·lícules i documentals amb debat posterior.

Cursos i Tallers 

S’ofereixen tallers d’informàtica en anglès, d’olis ancestrals, d’autoretrats o de reutilització de lones publicitàries.

 

Etiquetes