El Gran Parc de Nadal s’amplia amb noves activitats L’espai infantil i juvenil del Parc de les Pruneres s’amplia amb noves activitats fins el 4 de gener. L’any passat es va incorporar el supertobogan d’hivern, que torna aquesta temporada. El Gran Parc de Nadal obrirà d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. Les activitats són gratuïtes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El Gran Parc de Nadal s’amplia amb noves activitats

L’espai infantil i juvenil del Parc de les Pruneres s’amplia amb noves activitats fins el 4 de gener. L’any passat es va incorporar el supertobogan d’hivern, que torna aquesta temporada. El Gran Parc de Nadal obrirà d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. Les activitats són gratuïtes.

Parc de les Pruneres Gener 2023.

 S’ofereixen diferents col·leccions de jocs fins el 4 de gener : 

  • Gargot de jocs. Jocs infantils. Els dies 27 i 28, al matí i a la tarda.
  • La gran cursa d’obstacles. Els dies 29 i 30, al matí i a la tarda. Inclourà dos recorreguts lineals de 80 metres quadrats plens d’obstacles i aventura per a grans i petits.
  • Tombs recreatius. Els dies 29 i 30, al matí i a la tarda.
  • Mumusic Circus Minigolf. Els dies 2, 3 i 4 de gener, al matí i a la tarda.
  • Supertobogan d’hivern. Els dies 2, 3 i 4 de gener, al matí i a la tarda. És un tobogan de 40 metres amb rampes perquè en gaudeixin els petits i els grans.

 El Gran Parc de Nadal també serà un espai inclusiu amb la neurodiversitat i tots els dies d’11 a 12 h no hi haurà música. A més, es retolarà l’espai pictogrames. 

Etiquetes