Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

El Museu Abelló presenta Records d’Àfrica. Joan Abelló a Costa d’Ivori.

El Museu Abelló presenta Records d’Àfrica. Joan Abelló a Costa d’Ivori

Aquest dijous 13 de juliol s’inaugura al Museu Abelló l’exposició Records d’Àfrica. Joan Abelló a Costa d’Ivori. La mostra recull, entre d’altres, les pintures que Joan Abelló va realitzar en aquest país quan hi va viatjar en companyia de l’antropòleg i enginyer Albert Costa l’any 1987. La iniciativa s’emmarca en el seguit d’activitats i exposicions que s’estan fent i es faran fins al desembre d’aquest any per commemorar el centenari del naixement d’Abelló i reivindicar la figura del polifacètic pintor i col·leccionista d’art molletà.

Cultura

Torna el Mollet Music Week.

Torna el Mollet Music Week

El festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El certamen arriba amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, un més que l’any passat: El pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules.

Comença el Refresc’Art.

Comença el Refresc’Art

Amb la proposta Refresc’Art, l’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta una programació cultural del 30 de juny al 21 juliol. El programa ofereix activitats familiars i activitats adreçades al públic general amb la intenció de promocionar esdeveniments d’oci atractius, a cavall entre la programació d’hivern d’Arts i Escena i la Festa Major.

Cultura

Dispositiu especial de seguretat i neteja per la revetlla de Sant Joan a Mollet.

Dispositiu especial de seguretat i neteja per la revetlla de Sant Joan a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès activa un dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i la convivència durant aquesta nit. El pla comprèn diverses accions entre les quals hi ha un reforç de la presència de Policia Municipal, Protecció Civil, ADF que farà la vigilància de Gallecs i del servei de neteja viària i recollida de residus.

Èxit del Festival Internacional l’Arlequí.

Èxit del Festival Internacional l’Arlequí

El Festival Internacional l’Arlequí ha tornat a omplir els carrers de Mollet del Vallès en una 5a edició en la que hi han participat artistes de primer nivell provinents de 6 països d’arreu del món. L’esdeveniment és una clara aposta de la ciutat per potenciar les arts escèniques de carrer.

Arts escèniques

Torna l’espectacle Artistes de Barri.

Torna l’espectacle Artistes de Barri

El proper divendres es durà a terme l’espectacle Artistes de Barri, la Festa de final de curs de les activitats, cursos i tallers que s’han dut a terme al llarg de l’any al Centre Cívic de Can Borrell. L’espectacle es farà a les 19.30 h al Parc de Can Borrell i hi participaran tant l’alumnat com el professorat del centre.

Cursos i tallers

Torna a Mollet el Festival Internacional l’Arlequí.

Torna a Mollet el Festival Internacional l’Arlequí

Aquest proper cap de setmana, 10 i 11 de juny, el Festival Internacional l’Arlequí tornarà a omplir els carrers de Mollet del Vallès en una 5a edició en la que hi participaran artistes de primer nivell provinents de 6 països d’arreu del món. L’esdeveniment és una clara aposta de la ciutat per potenciar les arts escèniques de carrer.

Cultura

Una Nit amb Abelló.

Una Nit amb Abelló

Aquest divendres 2 de juny s’escenificarà l’espectacle a l’aire lliure Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Cultura

Una Nit amb Abelló.

Una Nit amb Abelló

Dins de les activitats que el Museu Abelló durà a terme del 13 al 21 de maig per celebrar el Dia Internacional dels Museus, que sota el tema Museus, sostenibilitat i benestar enguany vol reivindicar que aquests espais contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats, el dissabte 2 de juny a les 21h s’escenificarà l’espectacle Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Cultura