Torna el Mollet Music Week El festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El certamen arriba amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, un més que l’any passat: El pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna el Mollet Music Week

El festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El certamen arriba amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, un més que l’any passat: El pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules.

Torna el Mollet Music Week.
Presentació del cartell de Mollet Music Week 2023, a la terrassa del Museu Abelló

Mollet Music Week, el festival de música de juliol de Mollet del Vallès, viurà la 2a edició els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol amb una oferta de 4 concerts que s’obre al públic infantil. Un cop més, Mollet Music Week s’ha organitzat amb la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat. Per aquest motiu, novament, s’aposta per un model de festival obert a tothom, amb actuacions gratuïtes.

Segons l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “volem que el Mollet Music Week reculli el nostre compromís amb la cultura, entenent-la com un dret i no com un privilegi, fent-la arribar a gran part de la població de la ciutat i de tots aquells que vinguin de fora.” I ha afegit: “sabem que molts joves tenen com a afició la música en directe i anar als festivals i d’aquí va néixer l’any passat el Mollet Music Week, un festival que es consolida aquest any, en el que gaudirem de 4 dies de música, un més que l’any passat, el primer adreçat al a públic infantil i 3 concerts de grups punters.”

Tots els concerts es faran al parc de Ca l’Estrada. El pot petit seran els encarregats d’obrir el festival, el dia 11 de juliol, a les 20 hores. Els 3 concerts restants començaran a les 23 hores. El dia 12 de juliol, actuarà Macaco. El dia següent, serà el torn de Miki Núñez. Delafé y las flores azules seran els encarregats de tancar MMW el dia 14.

S’espera revalidar enguany les xifres de públic assolides en la primera edició. En aquella ocasió, els concerts de La Pegatina, Ladilla Russa i Ana Guerra van atraure un total de 15.000 persones.

Un concert per al públic infantil

Enguany s’ha ampliat el programa amb el concert del grup El pot petit amb la voluntat de fer arribar la música als més petits de la ciutat. El concert, adreçat al públic més petit, començarà a les 20 h i serà el concert que obri el Mollet Music Week 2023.

El pot petit és un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar. Amb repertori de creació pròpia, fan espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves creacions són un  moment de retrobament i una que acompanya a les famílies i contribueixen a  través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Posant èmfasi en valors com la igualtat de gènere i la diversitat, les emocions, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Les seves propostes van adreçades als infants d’entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Els concerts per als joves

Macaco obrirà el gruix del programa de MMW 2023 el dimecres, 12 de juliol. És un conegut music català, la seva música és una barreja de rumba, reggae i funk. Macaco presentarà a Mollet el seu nou treball Vuélame el corazón on ens parla de les relacions amoroses, la seva complexitat i la seva transcendència, un amor amb una diversitat tan àmplia com el ventall de col·laboradors que l'acompanya.

Miki Núñez actuarà l’endemà dijous, és un artista versàtil amb una experiència àmplia dins l’àmbit de la música. Es va fer conegut arran del seu pas pel talent show ‘Operación Triunfo’, on va quedar en sisè lloc, a les portes de la final. Fa a penes uns mesos Miki Nuñez estrenava 'Celebra't', el seu primer senzill, debutant nº 1 en Itunes i nº 1 en tendències de Youtube acumulant més d'1 milió de visites en tot just uns dies.

Delafé y las flores azules tancaran el MMW 2023 el divendres, 14 de juliol. La banda la integren Marc Barrachina, Oscar D’aniello i Helena Miquel, tots tres procedents d’altres grups de l’escena musical barcelonina. Les seves cançons estan entre el rock, el pop, el soul i l’electrònica. Han marcat a tota una generació gràcies al seu so personal i característic  barrejant melodia amb lletres costumistes i urbanes. Delafé y Las Flores Azules van  tornar als escenaris el 2022, després de 7 anys de carreres en solitari.

Participació del teixit cultural

Des de l’organització s’ha volgut vincular l’esdeveniment al teixit cultural. Per aquest motiu, la Coordinadora de Cultura Popular de Mollet del Vallès serà, un any més, l’encarregada de gestionar el servei de bar del festival.

El portaveu de la Coordinadora de Cultura Popular, Asier Ruiz, ha assegurat que el col·lectiu participa en el festival perquè “això és cultura i nosaltres som cultura. No hi podíem faltar. Mollet Music Week reverteix en el poble i esperem que hi sigui per molts anys més”.

Bus a demanda

S’ habilitarà un servei de bus gratuït de les 0 h a les 2 h de la matinada amb parada a demanda el dimecres, dijous i divendres per tal que un cop finalitzats els concerts els nois i les noies que ho desitgin puguin tornar a casa seva de manera tranquil·la.

El bus sortirà del carrer Can Flequer (que estarà tallat al trànsit) i realitzarà el recorregut habitual del bus urbà. Amb la parada a demanda, a part de parar a les parades del bus urbà, en farà d’intermitges. Cal demanar la parada al conductor o conductora abans d’on es desitja que s’aturi el bus, baixar per la part davantera i per fer l’aturada cal que el lloc no generi perill.

Punt Lila

Amb la voluntat que Mollet Music Week sigui un festival cívic i lliure de violències masclistes també oferirà el servei del Punt Lila, que hi serà els dies 12, 13 i 14, coincidint amb els concerts en horari nocturn adreçats a la gent jove. El Punt Lila té per objectiu sensibilitzar a la ciutadania i prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

MMW_banner_mitja.jpg

Objectius de Desenvolupament sostenible