Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Les regidores de Joventut, Infància i Cultura, amb l'alcaldessa i el director de la Xarxa de Viles del Llibre, Enric Bono.

Mollet del Vallès celebrarà el primer Festival Vila del Llibre els dies 21 i 22 d’octubre

Una vintena de carpes ompliran d’activitat literària el Parc de Can Mulà els dies 21 i 22 d’octubre, en la primera edició del Festival Vila del Llibre. Mollet del Vallès és, a hores d’ara, l’únic municipi de les comarques del Vallès integrat en la Xarxa de Viles del Llibre, el circuït de municipis catalans que organitzen activitats al voltant de la cultura i del món del llibre.

Cultura

El pianista Alexis Pérez, un dels músics participants en l'edició d'enguany del Sona.

El Sona Mollet revalida l’èxit de públic en una edició ampliada

La vuitena edició del Sona Mollet s’ha tancat amb una forta afluència d’assistents en un any en què s’ha passat de 4 a 5 dies. En total, més de 700 persones han assistit als diferents concerts i activitats organitzades. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia. Tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Cultura

Portada del programa de l'Arts i Escena octubre 2023 / gener 2024.

En marxa la programació de tardor d’Arts i Escena

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques i les arts musicals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de l’any vinent. Una proposta en la qual el teatre es veu molt reforçat.

Alcaldessa, Mireia Dionisio, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, Marià Villaescusa i Núria Rebull, pares de l’Anna Villaescusa Rebull..

El Sona Mollet s’amplia a 5 dies de concerts

El Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, tindrà lloc els dies 4, 5, 6, 7 i 8 d’octubre. Com a novetats, la vuitena edició del certamen tindrà un dia més de concerts i compta amb la col·laboració de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB), que portarà al carrer un piano de cua perquè tothom qui ho desitgi pugui demostrar les seves habilitats musicals.

Solidaritat i Cooperació

El Museu Abelló inaugura l’exposició Abelló, un paisatge imaginari.

El Museu Abelló inaugura l’exposició Abelló, un paisatge imaginari

L'exposició, que s’inaugura aquest dissabte 16 a les 19 h, s’emmarca en les diferents activitats que s’estan celebrant enguany per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà. En aquest cas a través de la mirada del duet d’artistes contemporanis Varvara & Mar que després de la seva residència al museu i al centre de documentació l’estiu del 2022, han connectat amb l’obra i la vida d’Abelló, i així ho reflecteixen en les obres d’aquesta mostra. A més, es dona la circumstància que un dels artistes, Mar Canet, nascut a Mollet del Vallès, recorda la influència d’Abelló en la seva ciutat natal.

Cultura

En marxa les obres de rehabilitació de la façana de La Marineta.

En marxa les obres de rehabilitació de la façana de La Marineta

Aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació de la façana del Centre Cultural La Marineta. Els treballs, que tindran una durada aproximada de 2 mesos, contemplen actuacions en la totalitat de la façana, les finestres i la fusteria exterior. El cost de les obres és de 70 mil euros.

Obres

La Fira d’Artesans de Mollet arriba a les 90 parades en una 39a edició força renovada.

La Fira d’Artesans de Mollet arriba a les 90 parades en una 39a edició força renovada

Els carrers del nucli antic de Mollet acolliran la 39a edició de la Fira d’Artesans del 15 al 17 de setembre. La fira, una de les més visitades i prestigioses de Catalunya, comptarà amb un total de 90 parades d’autèntics productors artesans, en una de les edicions més participatives. La inauguració és farà divendres 15 a les 19 h al Centre Cultural La Marineta.

Cultura

La Festa Major torna a omplir els carrers i les places de Mollet del Vallès.

La Festa Major torna a omplir els carrers i les places de Mollet del Vallès

La Festa Major de Mollet 2023 ha tornat a omplir de gom a gom els carrers, parcs, places i els espais de Mollet del Vallès que des del 14 fins al 22 d’agost han acollit prop d’un centenar d’activitats adreçades a tots els públics. L’èxit de participació també s’ha posat de manifest amb el fet que les activitats i els concerts que s’han dut a terme al Parc de Can Mulà han omplert el seu aforament tots els dies amb l’assistència de milers de persones i que totes les entrades d’aquelles activitats que han estat de pagament s’han exhaurit.

Cultura