La Festa Major de Mollet nominada a una de les quatre millors festes majors de Catalunya Aquest dilluns s’ha fet públic que la Festa Major de Mollet està nominada als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, en la categoria de millor programació de Festa Major de Catalunya. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Festa Major de Mollet nominada a una de les quatre millors festes majors de Catalunya

Aquest dilluns s’ha fet públic que la Festa Major de Mollet està nominada als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, en la categoria de millor programació de Festa Major de Catalunya.

Festa Major de Mollet.

L’entitat ha inclòs a la Festa Major de Mollet entre els nominats a la categoria de Millor Programació de Festa Major, juntament amb les Festes del Tura, les Fires de Sant Narcís i les Festes de Santa Tecla. És la primera vegada que l’Ajuntament de Mollet està nominat a aquests guardons, que són els premis de referència de la música en directe i de l'espectacle al territori.

Enguany, els Premis ARC arriben a la 21a edició. La gala de lliurament dels Premis ARC 2023 tindrà lloc el pròxim 29 de novembre a les 20 h a l'espai del Teatre de la Llotja de Lleida.

Etiquetes