El cementiri municipal amplia el seu horari amb motiu de Tots Sants L’horari del cementiri s’amplia a partir d’aquest dissabte 21 d’octubre fins l’1 de novembre. En paral·lel, també s’amplia el personal amb l’objectiu de facilitar una millor atenció al públic. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El cementiri municipal amplia el seu horari amb motiu de Tots Sants

L’horari del cementiri s’amplia a partir d’aquest dissabte 21 d’octubre fins l’1 de novembre. En paral·lel, també s’amplia el personal amb l’objectiu de facilitar una millor atenció al públic.

Imatge de detall del cementiri municipal.

Amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants, el proper 1 de novembre, s’amplia l’horari al cementiri municipal (av. Rivoli, 1) a partir d’aquest dissabte 21 d’octubre i fins a l’1 de novembre (ambdós inclosos).

 

Així, el cementiri estarà obert al públic de les 9 del matí a les 18 h ininterrompudament sense necessitat de demanar cita prèvia.

 

D’altra banda, l’ampliació de l’horari anirà acompanyada per una ampliació del personal amb l’objectiu de facilitar una millor atenció al públic durant aquests dies en els que augmenta l’afluència de visites.

 

Bus urbà per Tots Sants

 

El bus urbà funcionarà amb els mateixos horaris que hi ha en l’actualitat, ampliats a diumenges i festius el passat mes d’abril.

Etiquetes