El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres a l’organització del certamen fins al 10 de desembre de 2023. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres a l’organització del certamen fins al 10 de desembre de 2023. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Cartell del Premi Sant Vicenç de Fotografia Sant Vicenç 2024.

La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin.

 

Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest.

 

Pel que fa al format, s’admeten tant en digital com analògic. En aquesta edició, les categories són Mollet, Lliure i Mollet amb orgull.

 

Inscripció i participació

 

Cada participant ha d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica cclamarineta@molletvalles.cat, juntament amb el full d’inscripció que trobarà a l’apartat 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 del web municipal.

 

L’arxiu amb cada fotografia ha de tenir format JPG i el nom de l’arxiu ha de ser el títol de la foto.

 

El veredicte es farà públic el 12 de gener de 2023, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

 

 

Categories i premis

 

MOLLET

 

  • Primer premi: 300 € i diploma.
  • Segon premi: 200 € i diploma.
  • Tercer premi: 150 € i diploma.

 

 

LLIURE

 

  • Premi únic: 250 € i diploma.

 

MOLLET AMB ORGULL

 

  • Premi únic: 250 € i diploma.

 

 

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “enguany hem incorporat una tercera categoria dedicada al col·lectiu LGTBI amb la intenció de seguir treballant per aconseguir una ciutat cada cop més inclusiva, diversa i justa. La nostra voluntat és oferir espais d’expressió on es posin de manifest, amb especial sensibilitat, les diferents maneres de ser i de sentir-se”.

 

Podeu consultar totes les bases al web municipal.

Etiquetes