Cinc pantalles LED difonen l’activitat econòmica de Mollet en punts estratègics de la ciutat L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat cinc pantalles LED a diferents indrets de la ciutat que informaran i promouran les activitats comercials i culturals, fires, campanyes i actuacions de desenvolupament econòmic que es duguin a terme al municipi. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Cinc pantalles LED difonen l’activitat econòmica de Mollet en punts estratègics de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat cinc pantalles LED a diferents indrets de la ciutat que informaran i promouran les activitats comercials i culturals, fires, campanyes i actuacions de desenvolupament econòmic que es duguin a terme al municipi.

Les noves pantalles LED.

Les pantalles amb tecnologia LED estan ubicades a l’avinguda Llibertat, Jaume I amb Gaietà Vínzia, el Parc de Can Borrell, el Centre de Can Pantiquet i el Parc de les Pruneres amb Rambla Pompeu Fabra. L’Ajuntament serà l’encarregat de planificar, dissenyar i gestionar els continguts que s’hi projectin.

L’acció forma part del conveni amb la Diputació de Barcelona per desenvolupar les àrees de promoció econòmica urbana (APEU) en 10 municipis de la província, entre ells Mollet del Vallès. La iniciativa, finançada amb fons europeus Next Generation i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern espanyol, busca transformar i modernitzar les àrees comercials urbanes mitjançant la seva digitalització, entre d’altres.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes