Torna Mollet es Fira els dies 12, 13 i 14 de maig La 9a edició de Mollet és Fira se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig al centre de la ciutat, amb la participació de 400 establiments i la instal·lació de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. Enguany, Mollet es Fira vol posar en valor la figura, l’obra i la col·lecció de Joan Abelló coincidint amb l’aniversari del seu naixement. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna Mollet es Fira els dies 12, 13 i 14 de maig

La 9a edició de Mollet és Fira se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig al centre de la ciutat, amb la participació de 400 establiments i la instal·lació de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. Enguany, Mollet es Fira vol posar en valor la figura, l’obra i la col·lecció de Joan Abelló coincidint amb l’aniversari del seu naixement.

Torna Mollet es Fira els dies 12, 13 i 14 de maig.
Mollet es Fira

La mostra és un projecte de promoció comercial, fruit del treball entre l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els comerços locals. L’activitat firal de l’automoció, alimentació, comerç i serveis es portarà a terme en un únic cap de setmana, del 12 al 14 de maig, durant tot el dia. El dissabte, d’11 a 21 h i el diumenge, d’11 a 20 h.

El certamen ocuparà més d’11.000 m2 del centre de la ciutat:

 • Fira de l’automoció, a l’avinguda de la Llibertat, zona de l’Illa i la plaça Major.
 • Fira de l’alimentació, comerç i serveis, a la rambla Fiveller, Balmes, al carrer de Barcelona i al parc de les Pruneres. 

L’acte d’inici de Mollet és Fira serà el divendres 12 de maig amb una degustació dels productes del Mercat Municipal i musica en directe. A les 20 h, a la plaça Major.

 

Premis i sortejos 

Paral·lelament, s’iniciarà la campanya comercial Superbutlleta, promoguda i finançada pel comerç local.  La campanya començarà el divendres 5 de maig i finalitzarà el 26 de juny. Hi haurà 50 premis valorats amb més de 12.000 euros: 

 • Gran sorteig Mollet és fira: 2 premis de 1.000 € i 20 de 300 € per comprar a Mollet  ( en els establiment adherits a la campanya) 
 • Compra a Mollet: 10 lots de 20 regals donats pels establiment adherits 
 • Premi Mobles Avenida: 1 conjunt decoratiu de butaca i complement  valorat en més de 300 € 
 • Premi Joan Abelló: 3 litografies del pintor. 
 • Premi Mercat Municipal: 5 vals de compra de 50 € per compres al Mercat Municipal. 
 • Premi Espai Decora: Un oli del pintor Campmany 
 • Premi ADHEC Comerç: 5 vals de compra per valor de 100 € 
 • Premi Bon Àrea: 5 pernils  
 • Premi Abacus Cultura: 5 vals de regal de 30 € 

Per participar-hi, cal recollir la superbutlleta a l’establiment i lliurar-la emplenada a qualsevol de les urnes distribuïdes als establiment adherits a la campanya o a les que es col·locaran als recintes firals. El sorteig dels premis es realitzarà el divendres 30 de juny les 12 h al mercat Municipal. 

Es poden consultar els establiment adherits a la campanya i les condicions a www.compraamollet.cat

Joan Abelló visita la Fira 

Sota el lema Joan Abelló visita la Fira es farà el concurs de dibuix infantil Decathlon per a nens i nens menors de 12 anys. El 1r premi serà una bicicleta, el 2n, un patinet, i el 3r,  equipament esportiu. 

A més, també hi haurà diferent activitats en els estands i a l’escenari del certamen: concerts i balls itinerants, simuladors de conducció de Fórmula 1, cotxes elèctrics teledirigits per a pares i fills i activitats infantils per part de la Policia Municipal de de Mollet del Vallès, entre d’altres

Etiquetes