8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes.

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet.

Durant la nit del 5 de maig, de 20 h a 00 h, creadors i creadores ocuparan el Centre Cultural La Marineta per mostrar tota classe d'obres audiovisuals per les diverses estances de l'antic hostal; video mapping, videoart, animació 3D, realitat virtual, curtmetratge i lliure creació.

Un any més, es convida el visitant a habitar la casa i escollir lliurement el seu recorregut per les diverses estances, sense formalismes, fent seu l'espai-temps i gaudint de la nit.

Aquesta edició torna a la capella l'acció instal·lació audiovisual FARMACOPEA 6.0 dels artistes de l’art sonor i de la llum Nigul i Marco Domenichetti, l’auditori comptarà amb la Performance DRUMLIGHTS de Cia.Kalandraka, i el Dj Sir Putxi será l’encarregat de tancar la mostra.

L'objectiu de la mostra, és donar a conèixer creadors i creadores de Mollet així com d'altres artistes vinguts d'arreu i donar suport a la difusió i producció dels seus projectes, de la mateixa manera fomentar la participació dels estudiants dels centres educatius de Mollet.

Pel que fa als projectes de centres educatius, la mostra n'acull 12 del Centre d'Estudis Mollet.

D’on prové el nom de la mostra?

L’Habitació del Farmacèutic es va posar en marxa fa set anys per tal que, any rere any, esdevingui un escenari per a noves propostes vinculades a la creació audiovisual des d’un sentit ampli i multidisciplinari. Per cert, que el nom de la mostra prové de la història de l’espai on es desenvolupa, el Centre Cultural La Marineta.

L’habitació del farmacèutic de l’antic Hostal La Marinette va ser la casa provisional del farmacèutic de Mollet. Allà va elaborar els seus primers preparats mentre esperava poder traslladar-se a la farmàcia que havia comprat. Va ser un lloc de pas per a ell i per a tots els hostes que ocupaven temporalment les cambres de La Marinette, un espai de transició entre les primeres experimentacions i les creacions de les fórmules magistrals que després comercialitzaria a la farmàcia.

La mostra està organitzada per l’Ajuntament de Mollet i l’entrada és gratuïta amb l’aforament limitat.

Etiquetes