L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet El dimecres 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 13 de febrer al 12 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet

El dimecres 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 13 de febrer al 12 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet.

Activitats, Cursos i Tallers 2022-2023 (segon quadrimestre)

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, obre les inscripcions del segon quadrimestre de la programació de les Activitats, Cursos i Tallers dels centres cívics, culturals i de dona de Mollet del Vallès.

La programació és molt extensa i completa, inclou diferents tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Aquest segon quadrimestre s’iniciarà el 13 de febrer i finalitzarà el 12 de juny.  

Totes les novetats es poden consultar a l’apartat d'aquest web municipal:

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/cultura/activitats-cursos-i-tallers-22-23

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

En el cas que les persones interessades tinguin dificultats per inscriure’s, es poden assessorar trucant per telèfon als centres cívics, culturals o de dona on vulguin fer els cursos.

Centres

Centre Cívic l’Era, Centre Cívic de Can Borrell, Centre Cívic de Can Pantiquet, Centre Cultural La Marineta, Cird Joana Barcala i Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Biblioteca

Les inscripcions es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l’activitat.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes