Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril El proper dissabte 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles per aquest cap de setmana i d’altres que s’allargaran fins al 6 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

El proper dissabte 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles per aquest cap de setmana i d’altres que s’allargaran fins al 6 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer.

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril.
Les escoles de primària ballen danses del món i la sardana

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i les escoles de dansa de la ciutat aposten per celebrar aquesta jornada i fer-ho d’una manera participativa.

Així, dins l’espai CRA’P, el mateix 29 d’abril, hi haurà dansa en família, per adults amb infants de 3 a 10 anys, d’11 a 12.30 h. Per poder participar-hi cal inscriure’s a info@cra-p.org o al 666 763 504.

En aquesta edició cal destacar l’espectacle Spiritual Boyfriends de la ballarina i coreògrafa molletana Núria Guiu, premi Nacional de Cultura 2022 que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). Es tracta de la distinció cultural més important del país i s’atorga anualment a persones, entitats o institucions que hagin contribuït a la creativitat. Guiu serà a Can Gomà el dissabte 29 a les 20 h.

Així mateix, Mollet també acollirà el muntatge Big Bounce del Col.lectiu Big Bouncers. Es tracta d’un muntatge escènic de dansa contemporània que porta més de 10 anys de trajectòria unint dansa i pedagogia al Mercat de Les Flors de Barcelona.

D’altra banda, entre d’altres, dijous 27, els parcs de Can Mulà i Pruneres, acolliran actuacions de les escoles de dansa i de primària de la ciutat i el dissabte 29 Can Mulà acollirà la Festa de la Tramolla.

Per posar cloenda a aquest DID 2023, el dijous 4 de maig, l’Escola Municipal de Dansa oferirà una classe oberta a Can Gomà i el dissabte 6 de maig hi haurà una mostra de dansa de l’Escola Assaig a la Plaça Catalunya.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes