Neteja viaria L’objectiu del servei de neteja viària de Mollet del Vallès és desenvolupar d’una manera eficient la neteja integral de l’espai públic i de les vies del municipi, aconseguint una ciutat neta i agradable on fer-hi vida. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Neteja viaria

L’objectiu del servei de neteja viària de Mollet del Vallès és desenvolupar d’una manera eficient la neteja integral de l’espai públic i de les vies del municipi, aconseguint una ciutat neta i agradable on fer-hi vida.

El servei de neteja de l’espai públic inclou la neteja de tots els residus dipositats en l’espai viari públic, així com la retirada dels residus no dipositats dins dels contenidors de qualsevol tipus i fracció presents a la via pública, incloent el buidat de papereres i el transport dels residus de la neteja a les plantes de tractament corresponents.

Entre altres accions, es realitza la neteja diària de carrers, voreres, calçades, escocells, jardineres, embornals, reixes, passeigs, parcs infantils, jardins i d’altres zones de l’espai públic del municipi de Mollet del Vallès; així com la retirada de les fulles dels arbres.

Per altra banda, s'incorpora al servei la neteja de pintades, grafits, cartells, adhesius i similars

També es netejen de forma diària el mobiliari urbà i la retirada diària d’excrements d’animals de la via pública, inclosos parcs i jardins i molt especialment la zona dels jocs infantils i àrees de salut.

Entre altres sistemes, Mollet del Vallès incorpora dins de la seva neteja viària el baldeig amb aigua a pressió.Fem Dissabte


El 'Fem Dissabte' dels serveis municipals de neteja de l'Ajuntament és una amplició del servei que consisteix en una actuació de forma intensiva cada dissabte a un barri de la ciutat amb més mitjans dels habituals. 

En concret, les tasques de neteja les realitzen entre 2 i 3 equips mixtes, 2 equips mecànics, un camió cisterna d'aiguabaldeig per retirar els residus de les voreres, calçades o sota els cotxes, i diversos vehicles motoritzats amb la caixa oberta. També es fa un repàs exhaustiu de recollida de voluminosos i de fulles.

El Fem Dissabte no subsitueix en cap cas la neteja viaria diaria a tota la ciutat, i s'organitza en funció de les necessitats que es detectin a cada zona del municipi. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1