L'Ajuntament de Mollet, premiat al Congrés LOCALTIC La segona edició del Congrés Local de Tecnologia de la Informació i la Comunicació, LOCALTIC, es va celebrar els dies 11 i 12 de maig. L'Ajuntament de Mollet del Vallès es va endur el Premi pioner en el servei d'Administració Digital. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament de Mollet, premiat al Congrés LOCALTIC

La segona edició del Congrés Local de Tecnologia de la Informació i la Comunicació, LOCALTIC, es va celebrar els dies 11 i 12 de maig. L'Ajuntament de Mollet del Vallès es va endur el Premi pioner en el servei d'Administració Digital.

L'Ajuntament de Mollet, premiat al Congrés LOCALTIC .

El Congrés Local de Tecnologia de la Informació i la Comunicació l'organitza l'Ajuntament de Cunit, al Baix Penedès, per segon any consecutiu. Tot i ser la segona edició és la primera vegada que s'atorga aquest premi que ha rebut el consistori de Mollet del Vallès.

El Congrés LOCALTIC 2017 és un punt de trobada on s'hi concentren experiències tecnològiques, tant del món públic com de l'àmbit privat, aquest any sota el títol El Congrés Local capdavanter de les TIC al món públic.

 

Etiquetes