Arrenca la campanya de Nadal, amb un nou arbre a l’Hospital, la pista de gel i un gran parc infantil a Les Pruneres La Campanya de Nadal 2023/2024 compta amb diverses novetats adreçades al públic infantil, juvenil i familiar. Les propostes d’enguany volen promocionar el comerç local entre la ciutadania i impregnar la ciutat d’esperit nadalenc. L’ampliació de l’enllumenat, un segon arbre de Nadal i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres són les novetats destacades de la temporada. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Arrenca la campanya de Nadal, amb un nou arbre a l’Hospital, la pista de gel i un gran parc infantil a Les Pruneres

La Campanya de Nadal 2023/2024 compta amb diverses novetats adreçades al públic infantil, juvenil i familiar. Les propostes d’enguany volen promocionar el comerç local entre la ciutadania i impregnar la ciutat d’esperit nadalenc. L’ampliació de l’enllumenat, un segon arbre de Nadal i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres són les novetats destacades de la temporada.

Banderola Nadal a Mollet.

La campanya d’enllumenat nadalenc de Mollet del Vallès s’obre aquest divendres, 1 de desembre, amb un nou arbre a l’Hospital, que s’afegeix al tradicional de la plaça Catalunya. Enguany, a més, s’il·lumina l’Arc de les Pruneres, s’incrementa l’enllumenat a la Rambla Nova i es posen motius nadalencs a la placeta de la plaça Abelló. A més, es manté l’enllumenat a l’avinguda Caldes.

Al barri de Can Borrell, s’encén la Masia i es reforça amb banderoles els carrers Francesc Layret, Gallecs i l’avinguda Rivoli. També al barri de Lourdes es col·loquen banderoles als carrers Folch i Torres, Miguel de Unamuno, Pío Baroja, Gustavo Adolfo Bécquer i Santiago Rusiñol.

La lluminària dels carrers de Mollet, de led, estarà encesa de 17.30 a 23 h. L’enllumenat de l’arbre de la plaça Catalunya tindrà els mateixos horaris, mentre que el de l’Hospital ho farà de 17.30 a 24 h.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, destaca “que és una campanya de Nadal preparada amb molta il·lusió en la que volem que la màgia del Nadal impregni Mollet”. L’alcaldessa ha afegit que “volem que les diferents activitats culturals i lúdiques al carrer siguin un reclam per promocionar i dinamitzar el comerç de proximitat durant el període nadalenc”.

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “volem que la ciutat bulli d’alegria i il·lusió durant aquestes festes nadalenques i que tothom gaudeixi d’aquestes activitats que hem preparat, però sobretot els més petits, els joves i les seves famílies”.

El Gran Parc de Nadal

L’espai infantil i juvenil de les Pruneres s’amplia amb noves activitats, després que l’any passat s’hi incorporés el supertobogan d’hivern, que torna aquesta temporada. El Gran Parc de Nadal, oferirà diferents col·leccions de jocs del 22 de desembre al 6 de gener:

  • El laberint. Els dies 22 i 23, al matí, i el 24, al matí i a la tarda.
  • Gargot de jocs. Jocs infantils. Els dies 27 i 28, al matí i a la tarda.
  • Tombs recreatius. Els dies 29 i 30, al matí i a la tarda.
  • Mumusic Circus Minigolf. Els dies 2, 3 i 4 de gener, al matí i a la tarda.
  • La gran cursa d’obstacles. Els dies 29 i 30, al matí i a la tarda. Inclourà dos recorreguts lineals de 80 metres quadrats plens d’obstacles i aventura per a grans i petits.
  • Supertobogan d’hivern. Els dies 2, 3 i 4 de gener, al matí i a la tarda. És un tobogan de 40 metres amb rampes perquè en gaudeixin els petits i els grans.

El Gran Parc de Nadal obrirà d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. Les activitats seran gratuïtes.

La Fira del Regal

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de desembre se celebrarà el tradicional Mercadet del Regal a la Rambla Balmes i Fiveller i al carrer Barcelona, on es podran trobar objectes de regals i ornamentació nadalenca. Durant tot el cap de setmana, l’Associació contra el càncer instal·larà l’Arbre dels desitjos dels molletans i molletanes que després s’entregarà als Reis Mags. La Fira del Regal s’amenitzarà amb diverses activitats organitzades per negocis de la ciutat i entitats culturals.

Un Nadal de comerç, cultura i sons nadalencs 

A més, s’ha previst la programació musical Sons de Nadal amb actuacions a l’Arbre de Nadal.

Tanmateix, hi haurà un seguit d’animacions itinerants, entre les quals en destaca L’Encant d’una Nit de Nadal. Amb Cabalia, el 22 de desembre. Aquesta proposta arrencarà a les 19 h del Parc de les Pruneres, des d’on farà un recorregut per Rambla Balmes i el carrer Barcelona fins finalitzar al carrer Prat de la Riba amb un espectacle màgic i ple de llum.

Els diferents espais del Nadal 

Durant aquestes festes, hi haurà les següents activitats organitzades en espais de la ciutat:

  • La Casa del Pare Noel. Christmas experiència. Organitzat per KIDS&US al Mercat Vell, els dies 22 i 23 de desembre.
  • Casal de Nadal per a Joves i Infants. Activitats adreçades als més petits i al jovent al Mercat Vell, els dies 27 i 28 de desembre.
  • Casalet d’art al Museu Abelló. Tallers d’art infantils per a nens i nenes d’entre 5 a 12 anys, del 27 al 29 de desembre. Preu: 5 €, amb inscripció prèvia.

La pista de gel

S’instal·larà una gran pista de gel natural de 350 metres quadrats a la plaça Major, al costat del Mercat Municipal. Del 22 de desembre al 7 de gener de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. El preu serà de 5 euros els majors de 12 anys i 3 euros els menors. Els comerços de la ciutat repartiran vals de descompte de 2 euros.

El Mercat Municipal

Durant l’època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Entre d’altres, el Mercat Municipal organitza activitats com un show de dansa i animació nadalenca i una flashmob, totes dues el 23 de desembre.

Trenet de Nadal amb ADHEC

Com cada any, conjuntament amb ADHEC, tornarà a circular per la ciutat el trenet amb parada a Berenguer III. Del 22 de desembre al 4 de gener. Pujar al trenet té un cost de 3 euros amb descompte de 0’50 que donaran els comerços  de la ciutat. 

Campanya de Reis

El Carter Reial i el Patge Xumet oferiran les seves visites al Mercat Vell els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. Paral·lelament, els mateixos dies s’instal·larà la Bústia Real a la intersecció de la Rambla Balmes amb Fiveller.

Ses Majestats Els Reis d’Orient faran la seva arribada el 5 de gener, a les 18.08 h, a l’estació de Mollet-Sant Fost. Tot seguit, oferiran la cavalcada pels carrers de la ciutat.

Tiquets gratuïts de zona blava

Els comerços repartiran tiquets de 30 minuts gratuïts de zona blava. Las campanya s’allargarà del 22 de desembre al 7 de gener.

 

Imatges relacionades

Presentació Nadal a Mollet
Presentació Nadal a Mollet

Etiquetes