Comencen les obres d’adequació de l’espai del restaurant ‘El Moll Petit’ Aquesta setmana comencen les obres d’actualització de la cuina del restaurant ‘El Moll Petit’, que es troba a l’edifici del Lledoner. Un cop l’espai compleixi amb la normativa actual, es traurà a licitació pública. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Comencen les obres d’adequació de l’espai del restaurant ‘El Moll Petit’

Aquesta setmana comencen les obres d’actualització de la cuina del restaurant ‘El Moll Petit’, que es troba a l’edifici del Lledoner. Un cop l’espai compleixi amb la normativa actual, es traurà a licitació pública.

Comencen les obres d’adequació de l’espai del restaurant ‘El Moll Petit’.
Restaurant el Moll Petit

Les obres d’adequació de les instal·lacions consisteixen en fer un tractament especialitzat d’higienització, neteja i actualització de la cuina, així com la certificació dels conductes d’extracció, de la maquinaria de la cuina i les cambres frigorífiques. Uns treballs que permetran que les instal·lacions puguin reobrir tot complint la normativa vigent.

Un cop hagin finalitzat els treballs i l’espai compleixi la normativa actual, es traurà a licitació pública per tal de poder reobrir el restaurant el més aviat possible

El restaurant el Moll Petit va tancar l’any passat després que els seus gestors no van poder reflotar el servei arran de la situació deficitària provocada per la pandèmia.

  

 

Etiquetes