Finalitza la primera fase de les obres del Pavelló Municipal de Riera Seca Ja ha finalitzat la primera fase de les obres de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca que ha inclòs la reforma integral de la pista, grades, coberta, finestres, insonorització, il·luminació, fals sostre i accessos. Una reforma on també s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat, amb l’habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Finalitza la primera fase de les obres del Pavelló Municipal de Riera Seca

Ja ha finalitzat la primera fase de les obres de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca que ha inclòs la reforma integral de la pista, grades, coberta, finestres, insonorització, il·luminació, fals sostre i accessos. Una reforma on també s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat, amb l’habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat.

Finalitza la primera fase de les obres del Pavelló Municipal de Riera Seca.
(D'esquerra a dreta) Josep Monràs ,Isabel Hernández, Mireia Dionisio, Javier Silva i Leo Conde

Aquest dijous, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Esports, Josep Monràs i Galindo, la presidenta del Club Patinatge Artístic Mollet, Isabel Hernández, i el president del Mollet Hoquei Club, Leo Conde han visitat les instal·lacions i han pogut comprovar en primera persona la transformació de l’equipament. L’activitat esportiva es reprendrà per Setmana Santa.  

  • Restauració de la coberta existent reforçant l’aïllament i impermeabilització.
  • Millora de la il·luminació natural interior mitjançant la formació de lluernaris a la coberta.
  • Nou cel ras per a la millora del comportament acústic interior.
  • Millora de l’envoltant tèrmic de la façana amb substitució de les finestres existents i col·locació de fusteria en paret interior.
  • Reforma de les grades perimetrals, substitució dels graons i dels seients.
  • Substitució del paviment de la pista poliesportiva amb nou marcatge, de la tanca perimetral i execució de passadís perimetral. S’ha habilitat us espai per a persones amb discapacitat.
  • Formació d’un sòcol per a la millora del comportament acústic
  • Substitució de l’enllumenat interior de la pista poliesportiva i la grada, i del sistema de megafonia.
  • Millora de la seguretat en cas d’incendi
  • Substitució de les portes d’emergència existents               

Per l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, la transformació del Pavelló “és espectacular. Estem molt contents del resultat. Amb aquesta nova instal·lació els i les usuàries, ja siguin esportistes o assistents, podran gaudir d’unes instal·lacions modernes i innovadores”. 

El president del Mollet Hoquei Club, Leo Conde, ha destacat que “malgrat que han estat uns mesos difícils, el resultat és un pavelló nou. Tenim moltes ganes de veure per aquí rodant a la canalla”.

 La presidenta del Club de Patinatge Artístic, Isabel Hernández, ha explicat que “l’espera ha valgut la pena. Quant he entrat al pavelló m’he quedat sorpresa perquè té molta llum”. 

La segona fase inclou l’adequació del local social i tot el nucli de comunicació entre les diferents plantes del pavelló i l’ampliació del pavelló cap al Parc de Pruneres. 

Equipament responsable 2030 

Durant l’acte, el diputat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Javier Silva Pérez, ha fet entrega del distintiu ‘Equipament responsable i educador 2030’. Aquest reconeixement es dona als equipaments que compleixen una sèrie de requisits: instal·lació inclusiva, igualitària, sostenible i participativa.  Silva ha reconegut que li havia “encantat” i que “és una molt bona inversió en tots els sentits, per això hem reconegut l’espai amb aquest distintiu d’equipament responsable i educador 2030 ”.  

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes