Informació d’interès sobre les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023 Un total de 37.689 ciutadans/es estan cridats a les urnes el diumenge 28 de maig. Els molletans i les molletanes podran exercir el seu dret a vot a les 65 taules distribuïdes en 8 col·legis electorals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Informació d’interès sobre les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023

Un total de 37.689 ciutadans/es estan cridats a les urnes el diumenge 28 de maig. Els molletans i les molletanes podran exercir el seu dret a vot a les 65 taules distribuïdes en 8 col·legis electorals.

Informació d’interès sobre les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023.

Informació general

Dins de l’apartat Especial Eleccions 28 de maig d'aquest web municipal: https://www.molletvalles.cat/ca/actualitat/eleccions-municipals-28-de-maig-2023 i l’aplicació Ajuntament Mollet es pot consultar tota la informació relativa a les eleccions del 28 M.  

Dins aquest espai hi ha la següent informació:

  • Apartat per consultar participació i resultats (el mateix dia de les eleccions. Resultats a partir de les 20 h.)
  • Aplicació telegram. Apartat perquè la ciutadania consulti el col·legi electoral i la mesa on ha de votar. En aquest cas és imprescindible tenir perfil de telegram
  • Institut Nacional d’Estadística (INE). Apartat a través del qual, afegint l’adreça i la primera inicial del cognom, també es pot consultar el col·legi electoral i la mesa on s’ha de votar.
  • Oficina Atenció Ciutadana (OAC). Per qualsevol informació relativa a la jornada electoral, el mateix dia de les eleccions, hi haurà atenció presencial (Casa de la Vila. Plaça Major, 1) i telefònica 93 571 95 00 (centraleta) 93 571 95 05 (OAC) en horari de 9 h a 20 h.

Cobertura informativa

Per tal d’informar sobre el desenvolupament de la jornada electoral a Mollet del Vallès, l’Oficina de Premsa de l’Ajuntament farà els següents comunicats:

  • Obertura de col·legis: abans de les 10 hores.
  • Participació a les 14 hores: abans de les 15 hores.
  • Participació a les 18 hores: abans de les 19 hores.

A partir del tancament dels col·legis, es podrà seguir l’escrutini en temps real a través del web municipal dins l’apartat Especial Eleccions 28 de maig

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes