La Policia Municipal de Mollet inicia aquesta setmana la campanya de control de motocicletes i ciclomotors En el marc de les diferents campanyes que la Policia Municipal de Mollet del Vallès realitza anualment en coordinació amb el Servei Català de Trànsit i la resta de policies locals de Catalunya, del 22 al 28 de maig es durà a terme una nova acció en aquest cas dirigida als conductors de motocicletes i ciclomotors. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Policia Municipal de Mollet inicia aquesta setmana la campanya de control de motocicletes i ciclomotors

En el marc de les diferents campanyes que la Policia Municipal de Mollet del Vallès realitza anualment en coordinació amb el Servei Català de Trànsit i la resta de policies locals de Catalunya, del 22 al 28 de maig es durà a terme una nova acció en aquest cas dirigida als conductors de motocicletes i ciclomotors.

La Policia Municipal de Mollet inicia aquesta setmana la campanya de control de motocicletes i ciclomotors.

Aquesta campanya s’efectua  amb controls preventius  aleatoris a diferents punts de la ciutat i on es controlen les condicions tècniques i administratives  d’aquests vehicles i els seus conductors, així com la detecció de conductes imprudents o infraccions que es podrien cometre.

Aquest tipus de campanyes es dirigeixen a sensibilitzar als usuaris i a les usuàries de motocicletes i ciclomotors per tal que respectin els espais per a vianants. En aquest sentit, se sancionen conductes com són els estacionaments indeguts a les voreres i als passos de vianants, conductes prohibides des de l’any 2020 amb l’aplicació de la nova Ordenança de Circulació i Vianants de Mollet del Vallès.

Altres objectius que cerca la campanya és reduir, el màxim possible, el nombre d’accidents amb implicació directa d’aquests vehicles i les lesions que es produeixen. Per aquest motiu,  també es controlen comportaments temeraris com no respectar els semàfors en vermell, distraccions o la no utilització del casc.   

Etiquetes