La Vila del Llibre de Mollet del Vallès omple el Parc de Can Mulà en la seva primera edició La il·lustradora Roser Capdevila, autora de ‘Les tres bessones’, ha estat un dels grans reclams d’un festival amb protagonisme dels infants. La primera edició ha estat dedicada a la literatura infantil i juvenil. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Vila del Llibre de Mollet del Vallès omple el Parc de Can Mulà en la seva primera edició

La il·lustradora Roser Capdevila, autora de ‘Les tres bessones’, ha estat un dels grans reclams d’un festival amb protagonisme dels infants. La primera edició ha estat dedicada a la literatura infantil i juvenil.

Imatge de la Vila del Llibre, al Parc de Can Mulà.

El Festival Vila del Llibre de Mollet del Vallès ha aconseguit omplir amb unes 2.500 persones el Parc de Can Mulà durant el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre. El públic familiar ha estat el predominant en una primera edició centrada en la literatura infantil i juvenil i apadrinada per la il·lustradora Roser Capdevila, autora de la saga de Les tres bessones, amb llargues cues per a la signatura dels seus llibres. Els representants del sector editorial han expressat la seva satisfacció pel nivell de vendes, tenint en compte que es tractava de la primera edició organitzada a Mollet del Vallès.

                                                                                                                                 

El recinte on s’ha dut a terme l’esdeveniment ha comptat amb una vintena de carpes, des d’on es feien tota mena d’activitats: espectacles, presentacions de llibres i tertúlies. A més, hi havia 3 espais de tallers infantils, que han funcionat amb molta regularitat i plens de públic familiar. Entre d’altres, s’ha parlat de literatura fantàstica i del món del còmic.

 

L’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, ha explicat que “durant dos dies hem omplert el Parc de Can Mulà de literatura, en un esdeveniment que situa Mollet del Vallès com a referent en l’impuls de la cultura. Ho hem fet, a més, promovent la literatura infantil i juvenil, amb tot el que això representa d’enriquiment cultural i educatiu per a les generacions més joves”.

 

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha remarcat “l’èxit d’aquesta primera edició, que ens engresca a repetir de cara a anys vinents”. Segons ha afegit, “comptar, a més, amb la presència d’algú tan valorat com la Roser Capdevila ha estat una magnífica carta de presentació per al festival”.

Etiquetes