Més de 270 interaccions entre empreses i candidats en el 1r Speed Dating professional celebrat al Mollet Hub Un total de 10 empreses de Mollet i del Baix Vallès, i més de 80 candidats i candidates han participat en aquesta primera edició d’Speed Dating organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). En total, s’han generat 277 interaccions entre les empreses i els candidats, ja que cadascú s’ha entrevistat amb més d’una empresa. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Més de 270 interaccions entre empreses i candidats en el 1r Speed Dating professional celebrat al Mollet Hub

Un total de 10 empreses de Mollet i del Baix Vallès, i més de 80 candidats i candidates han participat en aquesta primera edició d’Speed Dating organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). En total, s’han generat 277 interaccions entre les empreses i els candidats, ja que cadascú s’ha entrevistat amb més d’una empresa.

Més de 270 interaccions entre empreses i candidats en el 1r Speed Dating professional celebrat al Mollet Hub.

Les 10 empreses participants en l’acte cercaven diferents perfils professionals: administració, sociosanitari, manteniment, neteja i/o mosso de magatzem. En aquesta ronda d’entrevistes  hi han participat les següents empreses: Club Tennis Mollet, Suara Cooperativa, Fiatc Residències, Artisorra, GADisteco, Comergrup, Grupo Mastercold, Servobiat, Ingesan i Grupo Eulen. 

LSpeed Dating Professional és un esdeveniment en el qual les empreses tenen l’oportunitat de conèixer a diverses persones en un curt període de temps amb l’objectiu d’establir contactes professionals. I, al mateix temps, permet a les persones participants conèixer a diverses empreses en poc temps, la qual cosa els permet ampliar la seva xarxa de contactes professionals i fer connexions útils en la seva carrera laboral.

Durant la setmana prèvia, els i les candidates van participar en un taller grupal de preparació de la seva presentació. En total se’n van organitzar 7 en 4 dies diferents. En 5 minuts cada candidat havia d’explicar a l’empresa el seu interès en l’oferta de feina, destacar les seves competències professionals, i respondre a les preguntes dels reclutadors.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes