Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet Aquest dimarts obre les portes l’exposició ‘El transport públic ens dóna més’ que es podrà visitar fins el 28 de setembre al Centre Cívic de Can Borrell. Aquest és un dels dos actes que es faran a Mollet coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023, que té lloc fins el 22 de setembre. L’altre acte serà la xerrada, "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet

Aquest dimarts obre les portes l’exposició ‘El transport públic ens dóna més’ que es podrà visitar fins el 28 de setembre al Centre Cívic de Can Borrell. Aquest és un dels dos actes que es faran a Mollet coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023, que té lloc fins el 22 de setembre. L’altre acte serà la xerrada, "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”.

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet.
Setmana Europea Mobilitat Sostenible 2023

Mollet del Vallès ha programat dues activitats encaminades a promoure una mobilitat més sostenible al municipi en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023. Des d’aquest dimarts a la tarda es pot visitar al Centre Cívic de Can Borrell l’exposició “El Transport públic ens dona més“, amb un total de 20 plafons on es posen de manifest els valors i avantatges del transport públic col·lectiu. L’exposició, impulsada per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, és d’accés lliure i es pot visitar fins el 28 de setembre.

El mateix dia 28 i per cloure els actes emmarcats en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 es farà la  xerrada "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”, sobre la contaminació atmosfèrica, vinculada al model actual de consum energètic i de mobilitat, i de com afecta a la nostra salut. La persona que farà la xerrada serà Daniel Pi, coordinador de l'oficina tècnica de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic.

 

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

L’Ajuntament de Mollet del Vallés s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que es fa fins el 22 de setembre. Enguany el tema escollit és l’eficiència energètica sota el lema “Combina i mou-te”, un plantejament que posa l’èmfasi en la intermodalitat dels transports.

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes