Economia i hisenda

Notícies RSS

Ajuntament

Mollet aprova un pressupost de 87,1 milions d’euros

El ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat aquest dilluns el pressupost municipal de 2024. Uns comptes que tenen com a objectiu reforçar l’escut social i ampliar els programes de drets socials, incrementar els recursos destinats a garantir el manteniment i la qualitat de l’espai públic, consolidar l’oferta d’activitats culturals i festives a la ciutat i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i fomentar la mobilitat sostenible. En total, 87.147.373,52 €, un 2,94 % més que al 2023.

Reunió Consell Econòmic i Social.

El Consell Econòmic i Social aborda els  reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO, PIMEC i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’han reunit aquest matí en el marc del Consell Econòmic i Social. És la primera de les reunions que es fa coincidint amb l’inici del nou mandat. El Consell Econòmic i Social es va crear al 2018 i té com a objectiu fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Economia

Veure'n més