Casa de la Vila La Casa de la Vila es troba a la plaça Major, número 1, a l’illa de Can Mulà. És obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena i es va inaugurar el 9 de novembre de 2002. L'edifici alberga diferents serveis municipals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Casa de la Vila

La Casa de la Vila es troba a la plaça Major, número 1, a l’illa de Can Mulà. És obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena i es va inaugurar el 9 de novembre de 2002. L'edifici alberga diferents serveis municipals.

La Casa de la Vila és la seu de l’administració municipal, que es proposa aplicar programes i mesures que facin possible garantir, en un marc de democràcia, llibertat i solidaritat, la igualtat d’oportunitats per a tothom i la millora de la qualitat de vida de tots els molletans i les molletanes.

Casa de la Vila, Seu de l'Ajuntament de Mollet del Vallès

A l’edifici institucional hi ha l’alcaldia, els despatxos dels regidors i dels grups municipals, la Sala de la Junta de Govern i la Sala de Plens, amb capacitat per a un centenar de persones. L’espai administratiu està distribuït en nou plantes on hi ha els diferents departament tècnics o administratius municipals. Les plantes inclouen sales de reunions per treballar en equip i estan permanentment connectades amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana per oferir un millor servei a la ciutadania.
 
L'Arxiu Històric Municipal es troba a la planta baixa de l’edifici administratiu i té una sala de consultes; al soterrani hi ha un espai adient per guardar documents, amb els últims avenços tecnològics.

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Ofereix tota la informació disponible sobre l'administració municipal i sobre la ciutat, així com la possibilitat de tramitar de forma integrada la majoria de les gestions de l'Ajuntament.

L'OAC es troba a la planta baixa i comparteix espai amb l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que té delegada la gestió d'alguns tributs municipals.

Per fer una sol·licitud general.

Horari d'obertura al públic
De dilluns a dijous, de 8 a 18 hores ininterrompudament, i divendres, de 8 a 15 hores. Setmana Santa, Nadal i els mesos de juliol i agost, de 8 a 15 h. L'horari de màxima afluència de públic és entre les deu del matí i la una del migdia; si voleu ser atesos amb el mínim temps d'espera, eviteu aquesta franja horària i demaneu cita prèvia.

Telèfon  93 571 95 05 (OAC. Informació i gestió telefònica)

Telèfon  93 571 95 00 (Centraleta telefònica de l'Ajuntament)

Cita prèvia

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC)

És un servei de l'Ajuntament de Mollet del Vallès per ajudar els consumidors i usuaris a defensar els seus drets. Les seves actuacions es concreten en:
  • Informar i orientar els consumidors sobre l'exercici dels seus drets 
  • Rebre denúncies i reclamacions dels consumidors 
  • Educació i formació en matèria de consum
 
L'OMIC no és competent quan:
Es tracta de temes que no són de consum el reclamat és un particular, que no actua com empresari; es tracta de relacions entre propietaris d'habitatges; es tracta de relacions amb l'Administració pública (impostos, multes...).

Organisme de Recaptació i Gestió Tributària (ORGT)

L'atenció presencial a les oficines de recaptació i gestió tributària de l' de la Diputació de Barcelona a Mollet es realitza mitjançant cita prèvia

Telèfon d’atenció i informació

93. 472 9118

Correus electrònics:

orgt.atenciociutadana@diba.cat

orgt.molletvalles@diba.cat           

 
L'edifici
EDIFICI.png
L’illa de Can Mulà va obtenir el Premi europeu d’espai públic urbà 2000 atorgat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i l’Institut Francès d’Arquitectura.
 
L'edifici té tres àmbits diferenciats. Des del vestíbul de l’entrada s’accedeix a l'Oficina d’Atenció Ciutadana, on, en un espai de 800 m2 s’atenen les persones que necessitin fer qualsevol gestió o tràmit, que busquin alguna informació o que demanin alguna actuació dels serveis municipals.
 
A l’espai institucional hi ha els òrgans de govern i la representació política municipal. Presideix l’edifici un gran mural de Joan Brossa, que consta d’un moll en baix relleu de l’arquitrau de la façana de l’antiga església gòtica de Mollet construïda 500 anys abans. El moll és envoltat d’onades, també en baix relleu, procedents d’un segell del Comú de Mollet de 1771. Sobre aquests símbols hi ha una A inclinada, com a expressió d’humilitat, primera lletra de l’abecedari, porta d’entrada a la cultura i al coneixement, una A que pot simbolitzar la primera institució de la ciutat alhora que és la primera lletra de la paraula afecte. Així, l’Ajuntament, fonamentat en la història i la tradició, aplega el poble amb afecte i contribueix al creixement cultural i a la llibertat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
4