Next Generation a Mollet

Notícies RSS

Arranjament d’una vorera

Mollet rep 1,6 milions d’euros dels Fons Next Generation per al foment de la mobilitat sostenible

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol ha fet públic el llistat dels projectes aprovats en la segona convocatòria del programa d’ajuts a municipis per la implementació de la ZBE i la transformació digital i sostenible del transport públic. L’ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut 1,6 MEUR per tal d’impulsar el projecte, “Mollet del Valles: cap a una mobilitat sostenible”, per millorar l’accessibilitat de la ciutat i la lluita contra el canvi climàtic.

Mobilitat

Imatge aèria de Mollet

Comencen les obres de transformació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç en zona de vianants

El proper dilluns dia 6 de març comencen les obres de remodelació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç per transformar-la en zona de vianants. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu.

Obres

Persona utilitzant la terminal d’autoservei Instal·lada a l'Ajuntament

L’Ajuntament posa en marxa quatre oficines electròniques en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa quatre oficines electròniques a través de les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits i gestions amb l’Ajuntament. El propòsit és seguir oferint un servei públic més proper, àgil i més transparent.

Actualitat

Veure'n més