Retiment de comptes La rendició de comptes és un espai d'interlocució entre els servidors públics i la ciutadania. Té com a finalitat generar transparència, condicions de confiança entre governants i ciutadans i garantir l'exercici de l’avaluació dels serveis i de les polítiques públiques de l’Ajuntament. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Retiment de comptes

La rendició de comptes és un espai d'interlocució entre els servidors públics i la ciutadania. Té com a finalitat generar transparència, condicions de confiança entre governants i ciutadans i garantir l'exercici de l’avaluació dels serveis i de les polítiques públiques de l’Ajuntament.

Els mecanismes de rendició de comptes permeten als ciutadans, organitzacions i institucions, obtenir amb major facilitat informació sobre la gestió de les entitats públiques i els seus resultats, generant major transparència i permetent al seu torn que les administracions prenguin millors decisions incrementant l'efectivitat i legitimitat del seu exercici.

El retiment de comptes i l’assumpció de responsabilitat davant els ciutadans derivada de les decisions adoptades és un dels principis en els quals es fonamenta el govern obert.

Avaluació de serveis


Dret d'accés a la informació pública


Gestió econòmica

Pla d'Actuació de Mandat


Resultats dels processos participatius

Resolucions administratives i judicials rellevants


Més informació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0