Xarxa Antirumors

Dades de contacte

Sobre el servei


El manifest s'ha treballat des del Consell de la Ciutat, màxim òrgan de participació municipal, el Síndic Personer i l'Ajuntament.

Qualsevol persona es pot sumar al manifest perquè Mollet sigui una ciutat lliure de rumors i estereotips. El manifest és obert a les entitats, a tots els socis i sòcies de les entitats i al conjunt de molletans i de molletanes. 

La informació és clau per combatre rumors i estereotips i per això  s'ha creat la bústia antirumors, bustiarumorsmollet@molletvalles.cat, en la qual podeu comunicar aquells rumors que qualsevol persona detecti que circulen per la ciutat i, també, demanar informació per combatre'ls. Tots i totes som agents antirumors perquè podem frenar-los informant d'aquesta iniciativa als nostres familiars, amistats, ... i, sobretot, no ajudant que es difonguin.
 
Junts i juntes podem actuar millor contra els rumors, estereotips i prejudicis, i trencar el silenci que crea espais d'impunitat, a través del diàleg, i de compartir la informació per tractar de resoldre'ls. Esperem, comptar amb l'adhesió al manifest "Molletlliure de rumors" i que la ciutadania ajudi a difondre la xarxa i el manifest antirumors.