M Rotonda amb un diàmetre de 62,83 mts i perímetre anular format per trams de 60 cms d'alçada i 8 cms de gruix d'acer Cor-ten soldat per arc elèctric, obra de Pedro Vico Ruiz. És un encàrrec directe de l'Ajuntament amb motiu del condicionament de l'entorn del nou hospital. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

M

Rotonda amb un diàmetre de 62,83 mts i perímetre anular format per trams de 60 cms d'alçada i 8 cms de gruix d'acer Cor-ten soldat per arc elèctric, obra de Pedro Vico Ruiz. És un encàrrec directe de l'Ajuntament amb motiu del condicionament de l'entorn del nou hospital.
M.

La rotonda de M inclou dues estructures bessones (tipus mur-caixa) d'acer Cor-ten girades una vers l'altra 180º i separades entre si una distància mínima de de 2,85 mts. Cadascuna de les estructures està formada per planxes d'acer Cor-ten de 3 mm de gruix soldades per arc elèctric entre si i separades entre sí una distància mínima de 2,85 mts.

Amb l'ús de l'acer Cor-ten, que li dona un efecte visual d'envelliment, l'autor s'ha volgut referir a la nostra història i a l'antiguitat del camí dels bandolers. Tanmateix, la forma dels murs crea un efecte visual en l'observador, que a mesura que va circulant al voltant de la rotonda va observant una M abstracta en contínua transformació, una M en al·lusió directa a la nostra ciutat.

Any de fundació
2009-2010
Adreça
Rotonda entre ronda Pinetons i carrer de Santa Perpètua