Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Fora Estoc.

Torna el Fora Estoc

Prop d’una cinquantena de parades tornaran a omplir aquest dissabte 2 de març, de 10 h a 20 h, la rambla Balmes, la rambla Fiveller i el carrer Barcelona de Mollet del Vallès en una nova edició de Fora Estoc.

Comerç

Les noves pantalles LED.

Cinc pantalles LED difonen l’activitat econòmica de Mollet en punts estratègics de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat cinc pantalles LED a diferents indrets de la ciutat que informaran i promouran les activitats comercials i culturals, fires, campanyes i actuacions de desenvolupament econòmic que es duguin a terme al municipi.

Promoció econòmica

La pista de patinatge.

Èxit de participació en la campanya de Nadal 2023/2024

Les activitats programades a Mollet amb motiu de les festes de Nadal han vist incrementada la seva participació. S’ha notat en especial en la pista de patinatge, amb més de 10.000 persones usuàries, una xifra superior a la de l’any passat. Les diferents propostes organitzades han contribuït a promoure el comerç local entre la ciutadania i han impregnat d’esperit nadalenc els diferents espais de la ciutat.

Tradicions i festes

Banderola Nadal a Mollet.

Arrenca la campanya de Nadal, amb un nou arbre a l’Hospital, la pista de gel i un gran parc infantil a Les Pruneres

La Campanya de Nadal 2023/2024 compta amb diverses novetats adreçades al públic infantil, juvenil i familiar. Les propostes d’enguany volen promocionar el comerç local entre la ciutadania i impregnar la ciutat d’esperit nadalenc. L’ampliació de l’enllumenat, un segon arbre de Nadal i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres són les novetats destacades de la temporada.

Tradicions i festes

Es torna a posar en marxa la campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat.

Es torna a posar en marxa la campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès tornarà a posar en marxa una campanya informativa amb l’objectiu de donar suport al reciclatge, especialment de vidre, als comerços de restauració i hostaleria de la ciutat. Per difondre aquesta iniciativa, uns informadors ambientals explicaran als comerços com funciona el reciclatge d’envasos de vidre, resoldran els seus dubtes i els hi donaran eines per millorar el reciclatge. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mollet fa un pas més per seguir aplicant mesures que ajudin a reduir l’impacte de l’emergència climàtica.

Comerç

Èxit en la 9e edició de Mollet és Fira.

Èxit en la 9e edició de Mollet és Fira

Uns 400 establiments i prop de 200 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis han omplert els carrers del centre de Mollet en la 9 edició de Mollet és Fira. Una Fira que enguany a més ha volgut posar en valor la figura, l’obra i la col·lecció de Joan Abelló coincidint amb l’aniversari del seu naixement.

Comerç

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos.

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa aquesta setmana la campanya Mercat Zero Envasos que es durà a terme al Mercat Municipal els pròxims mesos. L’objectiu és treballar per assolir el repte de reduir l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús i contribuir a disminuir el seu volum i, per tant, la petjada ecològica que provoquen. Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Aiguaviva.

Comerç

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut