Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Pictogrames.

L’Ajuntament de Mollet pinta pictogrames als passos de vianants per millorar la seguretat dels infants amb TEA

‘Para’, ‘Mira’, ‘Cotxe aturat’ i ‘Creua’ és la seqüència dels quatre pictogrames que aquest dijous s’han començat a pintar als passos de vianants de Mollet. L’objectiu és sumar esforços en l’educació viària infantil i millorar la comunicació amb aquelles persones que pateixen algun trastorn de l’espectre autista (TEA).

Educació

Cartell de l'Aula d'Estudi.

L’aula d’estudi de la Biblioteca amplia el seu horari amb servei ininterromput i nocturn fins el 21 de juny

Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura amb horaris ininterromputs de matí, tarda, vespre i nit.

Educació

Moment de les jornades.

Més de 2.200 alumnes participen a les Jornades Esportives de Primària

L'alumnat de 3r a 6è curs de primària d’escoles públiques i concertades de Mollet del Vallès han participat a les Jornades Esportives de Primària que van començar al novembre de l’any passat i han finalitzat aquest mes de maig. En total, en aquestes jornades, han participat 2.208 nens i nenes de 14 escoles de la ciutat.

Educació

Les escoles de primària ballant sardanes a Can Mulà l’any 2023.

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

El proper dilluns 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles que s’allargaran fins al 9 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer.

Educació

Imatge de la Cursa Escolar Popular Anselm Clavé.

El diumenge 28 d’abril se celebrarà la 36a Cursa Escolar Popular Anselm Clavé

La Cursa Popular Escolar Anselm Clavé Memorial Heliodoro Jiménez de Mollet del Vallès començarà a les 9.30 del matí amb un recorregut de 4.000 metres, el que serà una de les novetats d’aquesta edició. La sortida i l’arribada serà al carrer Berenguer III, 146, davant del centre educatiu.

Educació

Primera trobada participativa.

Comença el procés participatiu per elaborar el nou Pla Local de Joventut

Aquest dijous 18 d’abril s'ha fet la primera acció participativa del procés de redacció del nou Pla Local de Joventut de Mollet del Vallès. A partir d’aquí, s’aniran realitzant diferents trobades amb el jovent de la ciutat i d’altres col·lectius per tal d’elaborar un document que sigui l’eina per a definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Mollet els propers anys.

Educació

Moment del taller.

La Gasol Foundation promou l’alimentació saludable a les tres escoles bressol de Mollet

La Gasol Foundation, a través del seu projecte PRESAFALÍN, està duent a terme al llarg d’aquest curs 2023 – 2024 un seguit de tallers a les tres escoles bressol de Mollet del Vallès per tal de promoure la salut dels infants i les seves famílies a través de l'apoderament, la promoció d'habilitats, aptituds i coneixements per a l'adopció i manteniment d'hàbits saludables en l'àmbit familiar des de la primera infància. Aquest dimecres, el taller s’ha adreçat a la promoció de l’alimentació saludable.

Educació

Alumnes de Can Vila i l’EBM La Filadora plantant l'hort escolar.

Alumnes de Can Vila i l’EBM La Filadora planten un hort escolar

Alumnes de l’Escola d’Educació Especial Can Vila s’han desplaçat aquest dimarts fins l’Escola Bressol Municipal La Filadora per plantar un hort escolar, una activitat en la que també hi han participat els infants de l’escola bressol. La iniciativa s’emmarca en un projecte de l’Ajuntament de Mollet del Vallès per promoure la interrelació entre els centres de la ciutat i el consum d’aliments de proximitat i l’alimentació saludable a través de l’aprenentatge.

Educació

Cartell de les Jornades de Portes Obertes a l'Escola de Música i Dansa.

L’Escola Municipal de Música i Dansa farà una jornada de portes obertes el 2 de maig

El proper dijous 2 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs 2024 - 2025.

Educació

Grafisme calendari escolar.

Preinscripcions escolars per al curs 2024-2025

Ja ha finalitzat el període de preinscripció i matrícula de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2024 – 2025. Un any més, es garanteixen les places suficients per cobrir la demanda de la ciutat i per poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Educació