Esports

Notícies RSS

Pilota de futbol amb les icones de les xarxes socials dibuixades

Cicle de xerrades: el món de l’esport i les noves tecnologies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Educació

Cartell aniversari Ca n'Arimon

Ca n’Arimon celebra el seu 23 aniversari amb una setmana plena d’activitats

El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon, de Mollet del Vallès, celebra 23 anys de vida convertint-se en el punt de referència a la ciutat pel que fa a la pràctica de l’esport en general. Per celebrar-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats i classes especials durant tota aquesta setmana.

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà un any més, una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions League 2023, que disputaran el FC Barcelona i el Wolfsburgo el proper dissabte a les 16 h.

Esports

Veure'n més

Agenda RSS

Veure'n més

Dades de contacte

Departament d'Esports: 93 571 95 00

Sobre el servei

La ciutat compta amb un ampli teixit associatiu de primer nivell que permeten practicar gran varietat de disciplines esportives i que assoleixen grans èxits fora de Mollet.


La tradició esportiva de Mollet ve de lluny, i per aquest motiu Mollet va ser escollida subseu Olímpica i Paralímpica de Barcelona’92 de tir olímpic, així com Ciutat Europea de l’Esport el 2017 on es van practicar centenars d’activitats i es va posar en marxa la prova pilot de la recepta esportiva o subseu del mundial World Roller Game, en el que van participar més de 6.000 esportistes de 117 països diferents, acollint la disciplina de Roller Derby, el 2019.