Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Foto de grup de l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González,  amb els i les alumnes.

Més de 280 alumnes de Mollet crearan la seva pròpia cooperativa

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, han fet entrega aquest dilluns del NIF a les cooperatives escolars. Enguany, en aquesta iniciativa, participen 284 alumnes de 5è de primària de 7 centres educatius de Mollet. En total es crearan 9 cooperatives.

Educació

Reunió Consell Econòmic i Social..

El Consell Econòmic i Social aborda els  reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO, PIMEC i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’han reunit aquest matí en el marc del Consell Econòmic i Social. És la primera de les reunions que es fa coincidint amb l’inici del nou mandat. El Consell Econòmic i Social es va crear al 2018 i té com a objectiu fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Economia

L’Ajuntament ofereix un taller d’aplicacions de mòbil per reduir la bretxa digital.

L’Ajuntament ofereix un taller d’aplicacions de mòbil per reduir la bretxa digital

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’espai Mollet Hub, ha organitzat un taller inicial obert a persones de totes les edats que vulguin aprendre a fer anar les aplicacions del seu telèfon mòbil. L’objectiu és reduir la bretxa digital de la ciutadania de Mollet. Per assistir al taller, que es farà el dilluns 20 de febrer, cal confirmar assistència, ja que les places seran limitades per tal de dur a terme una millor atenció personalitzada.

Avisos