Respecte Animal

Notícies RSS

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obrirà el període de consulta pública prèvia a la modificació de l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia. L’objectiu d’impulsar aquesta ordenança és buscar una solució a l'impacte que tenen els orins de gossos sobre la neteja i mobiliari urbà. El procés participatiu estarà obert fins el 15 d’octubre i les aportacions es poden fer a través del següent enllaç:  https://participa311-mollet.diba.cat/processes/ordenances-animalsdecompanyia

Netejar els orins dels gossos serà obligatori a Mollet

Netejar els orins dels gossos serà obligatori a Mollet

El ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès dóna llum verda a crear una comissió d’estudi prèvia a la modificació de l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia. L’objectiu d’impulsar aquesta ordenança és buscar una solució a l'impacte que tenen els orins de gossos sobre la neteja i mobiliari urbà.

Mollet aposta per un Sant Joan festiu i respectuós

Mollet aposta per un Sant Joan festiu i respectuós

L’alcaldessa de Mollet, davant els riscos derivats de les revetlles i per tal de que a Mollet es pugui celebrar un Sant Joan per a tothom, cívic i respectuós amb totes les persones, en especial les més sensibles, i els animals ha fet un ban per limitar els horaris de llançament de petards i recomanant l’ús de petards lluminosos en comptes de petards sonors.

Actes diversos

Veure'n més

Dades de contacte

Contacte:

Correu electrònic: respecteanimal@molletvalles.cat

Telèfon: 93 571 95 00

Sobre el servei

A Mollet del Vallès els animals són ciutadans de ple de dret i, com a éssers dependents, ens correspon a tots garantir-ne el benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania (també amb els qui, legítimament, no gaudeixen de la seva bona companyia).

En aquest sentit, la convivència, la defensa i la protecció dels animals és una carrera de fons en la qual l’Ajuntament de Mollet fa molts anys que treballa amb el suport de totes les entitats i el voluntariat.

L’any 2019 es va crear la Regidoria de Respecte Animal i al gener de 2020 la coordinadora d'entitats.

L’any 2003 es va aprovar l’Ordenança municipal sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals, que el 2017 es va renovar per ajustar el marc normatiu a la realitat jurídica actual.