Serveis per a persones amb discapacitat

Xarxes socials

Notícies RSS

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

El dijous 11 de maig se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Un any més, la Rambla es tornarà a omplir de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut, de 9:30 a 18 h aproximadament.

Comerç

L’Ajuntament reserva un espai perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Cavalcada

L’Ajuntament reserva un espai perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Cavalcada

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reservat un espai perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d'una forma més còmoda de la Cavalcada de Reis d’aquesta nit. L’espai estarà situat a l’Av. Llibertat amb el carrer Lluís Duran, just al costat de la parada de taxis.

Mobilitat

Mollet visibilitza la diversitat funcional amb una exposició

Mollet visibilitza la diversitat funcional amb una exposició

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, el Club Social La Llum, l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD), la Residència La Vinyota i l’Associació AMAM, presenten l’exposició Diversitat Funcional que acollirà el Centre Cultural La Marineta a partir d’aquest 2 de desembre. Aquesta activitat forma part de les activitats de commemoració del dia 3 dia internacional de les persones amb discapacitat que, com cada any, es fa des de el IMSD amb col·laboració de la residencia i centre de dia de la Vinyota.

Solidaritat i Cooperació

Veure'n més

Dades de contacte

Adreça: c. Lluís Millet, 7
Telèfon 93 579 65 30. Fax 93 579 20 32
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Adreça electrònica: imsd@molletvalles.cat

Sobre el servei

A Mollet hi ha l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) que s’encarrega de la gestió i coordinació de tots els serveis municipals, que abasten les diferents etapes del cicle vital de la vida les persones amb discapacitat.

L'Institut promociona i presta serveis a les persones amb discapacitat; fomenta la prevenció de les deficiències psicològiques, fisiològiques o anatòmiques, el tractament de les discapacitats i la seva integració social i laboral.

S’encarrega de manera especial de la gestió dels serveis municipals d'atenció precoç, educació especial, teràpia ocupacional per a adults i integració laboral en règim especial.

I de la promoció i prestació de serveis a les persones amb discapacitat, el tractament multidisciplinari de les seves capacitats, l’assessorament a les seves famílies i la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.