Serveis Socials

Notícies RSS

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024

Fins el 26 de maig, està obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar, activitats de lleure d´estiu i activitats extraescolars adreçats als infants escolaritzats als centres de primera i secundaria de Mollet del Vallès.

Benestar Social

Es torna a posar en marxa el punt d’atenció psicològica a Can Lledó

Es torna a posar en marxa el punt d’atenció psicològica a Can Lledó

Aquest mes de maig s’ha tornat a posar en marxa el punt d’atenció psicològica a Can Lledó, una iniciativa que forma part del programa Sentim-nos Bé que té per objectiu promocionar el benestar emocional i ajudar a gestionar les emocions dels infants, adolescents, joves i les seves famílies.

Benestar Social

Veure'n més

Dades de contacte

Equip Bàsic d'Atenció Social. Sector Nord
c. Miguel de Cervantes, 19-23 (Centre Cívic L'Era)
Telèfon 93 570 09 08
Atén la població dels barris de Can Borrell, Col·legis Nous, Plana Lledó, Santa Rosa, Lourdes, Gallecs i l'Àrea del Tir Olímpic

Equip Bàsic d'Atenció Social. Sector Sud
c. Àngel Guimerà, 15 (CIRD Joana Barcala)
Telèfon: 93 570 77 47
Atén la població dels barris del Calderí, la Casilla, Can Pantiquet, Estació de França, Estació del Nord, Riera Seca i Zona Centre, i del polígon Can Prat.

Equip d'Atenció a la Dependència
pl. Major, 1 (Casa de la Vila)
Telèfon: 93 571 95 00
Atèn tota la població de Mollet en situació de dependència.

Sobre el servei

Per accedir al servei, cal concertar una primera visita amb l'Equip Bàsic d'Atenció Social del barri on te domicili la persona o la família interessada.

Els Equips estan formats per assistentes socials, educadors i altres professionals que informen, orienten i assessoren sobre problemàtiques socials; tramiten sol·licituds d'ajuts i en fan el seguiment (pensions assistencials, residències d'avis, ajuda a domicili, etc.), i faciliten l'accés a d'altres serveis i recursos especialitzats.