Ronda de contactes amb empreses de Mollet per generar més ocupació a la ciutat L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dins de la ronda de contactes amb diferents empreses, està mantenint un seguit de reunions per tal de crear més sinergies amb el sector empresarial amb l’objectiu de buscar fórmules que permetin generar més ocupació. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Ronda de contactes amb empreses de Mollet per generar més ocupació a la ciutat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dins de la ronda de contactes amb diferents empreses, està mantenint un seguit de reunions per tal de crear més sinergies amb el sector empresarial amb l’objectiu de buscar fórmules que permetin generar més ocupació.

Ronda de contactes amb empreses de Mollet per generar més ocupació a la ciutat.

En concret, el propòsit és fer seguiment de la situació actual d'aquestes empreses, conèixer les seves necessitats formatives i valorar com anar millorant les sinergies entre el sector empresarial i l'Ajuntament. 

Per Josep Monràs, “el món empresarial és un eix essencial de la nostra ciutat per moltes qüestions, però sobretot alhora de crear mes ocupació. Crec que amb les circumstàncies actuals, on el sector laboral està sent un dels més castigats, cal anar més enllà i buscar noves fórmules que ens permetin consolidar i generar nous llocs de treballs” i en aquest sentit  “si fem encara més estreta la relació amb les nostres empreses per saber quines són les seves demandes de personal, podem encaminar els nostres serveis d’ocupació per fomentar formacions adreçades a cobrir aquestes demandes”

Justament, a través d’aquests serveis, l’any passat, malgrat la crisi sanitària provocada per la Covid, gairebé 500 persones van trobar feina amb el suport d’EMFO. 

I aquest any, al mes d’abril, més de 100 alumnes han iniciat la Formació Professionalitzadora amb l’Ajuntament de Mollet. 

El darrer contacte per assolir aquests objectius, el mantenien recentment  l’alcalde Josep Monràs i el regidor d’Administració Digital, Xavier Buzón, amb el  Director General del Grup MasterCold, empresa d'energia sostenible, Agustí Martínez. 

 

1 pobresa Cat 150x153          3 salut cat 150x172         8 treball cat 150x152  

Imatges relacionades

Ajuntament 9
Ajuntament 9

Etiquetes