Dades Covid a Mollet A la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s'han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com es repassa el funcionament dels diferents serveis municipals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Dades Covid a Mollet

A la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s'han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com es repassa el funcionament dels diferents serveis municipals.

Dades Covid a Mollet   .

Dades Covid  

En aquests moments, l'índex de rebrot a la ciutat se situa en 384 i la velocitat de transmissió en 0,91.

Els casos detectats també han baixat fins als 95 i en aquests moments hi ha 27 persones ingressades confirmades amb Covid a l'Hospital de Mollet, de les quals 3 a l'UCI.

Pel que fa a els grups escolars confinats, en aquests moments són 15 amb 433 persones confinades i 56 positius.

En referència a les vacunacions, 11.900 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 5.011 ja tenen subministrada també segona.

D'altra banda, la Policia Municipal ha interposat 60 denúncies durant la darrera setmana, de les quals 45 han estat per no respectar l'horari de mobilitat nocturna.

Actuacions Policia Municipal

La Policia Municipal està realitzant controls estàtics i mòbils a diferents indrets de la ciutat de les diferents actuacions fetes se'n destaca una que va provocar una denúncia la venda ambulant de diversos productes alimentaris, alguns d'ells peribles.

Els fets van tenir lloc el passat divendres dia 30 d'abril, la Policia Municipal de Mollet del Vallès va actuar al carrer Bilbao del polígon Can Prat per venda ambulant de diversos productes alimentaris, alguns d'ells peribles com ara peix.

Una de les persones identificades estava venent des del seu vehicle fruits secs, fruita i oli, sense poder aportar cap documentació de la compra dels productes i exercint activitat prohibida per les ordenances municipals com és la venda ambulant sense autorització.

 

3 salut cat 150x174

Etiquetes