Torna el programa dedicat a la gent gran Per molts anys, enguany en format televisiu i radiofònic Malgrat que l’edició d’enguany del programa Per molts anys, a causa de la pandèmia i de la situació sanitària que estem vivint, no es podrà fer amb activitats presencials, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Gent Gran, ha buscat formules alternatives per homenatjar, un any més, les persones grans de Mollet. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna el programa dedicat a la gent gran Per molts anys, enguany en format televisiu i radiofònic

Malgrat que l’edició d’enguany del programa Per molts anys, a causa de la pandèmia i de la situació sanitària que estem vivint, no es podrà fer amb activitats presencials, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Gent Gran, ha buscat formules alternatives per homenatjar, un any més, les persones grans de Mollet.

Torna el programa dedicat a la gent gran Per molts anys, enguany en format televisiu i radiofònic .

Així, el Per molts anys 2021 es commemorarà a través de Vallès Visió i de Ràdio Mollet.

D’una banda, Vallès Visió emetrà un vídeo anomenat Heroes i Heroïnes enregistrat l’any 2019. Amb aquesta emissió també es vol retre homenatge a cinc molletans i molletanes que van participar en l’enregistrament del vídeo i que ja no estan entre nosaltres. 

Horaris d’emissió Vallès Visió

Primera emissió:

diumenge, 16 de maig, a les 20.30h

Remissions:

diumenge, 16 de maig, a les 22.30h

dilluns, 17 de maig, a les 12h

 

D’altra banda, Ràdio Mollet, emetrà un programa especial anomenat La Nostra Gent Gran.

Horari d’emissió Ràdio Mollet 

Dimecres, 19 de maig, entre les 12:30h i les 13h.

 

Per la regidora de Gent Gran, Ana Díaz “aquest any, a l’igual que el passat, la situació sanitària no ens permet celebrar el Per molts anys com ho hem fet tradicionalment, però tot i així hem buscat alternatives per homenatjar a les nostres persones grans, sens dubte, un dels col·lectius que més ha patit les conseqüències d’aquesta pandèmia”. Díaz ha afegit que “ al marge del programa d’enguany, l’Ajuntament segueix organitzant activitats per la gent gran en format telemàtic i esperem, que amb l’avenç de les vacunes, aviat puguem tornar a les activitats presencials”.

Justament, el proper mes de juny, s’emetrà un vídeo que s’està elaborant on es resumeixen totes les activitats, cursos, tallers i programació cultural que s’han realitzat de forma telemàtica mantenint el programa d’Envelliment Actiu. 

 

3 salut cat 150x182          10 desigualtat cat 150x158         16 pau cat 150x161

Etiquetes