13 comparses participaran a la Rua de Carnaval de Mollet Un total de 13 comparses, 6 de les quals de Mollet, participaran en la Rua de Carnaval de diumenge, 11 de febrer. L’Arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló van marcar l’inici de les festes aquest passat diumenge, 4 de febrer. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

13 comparses participaran a la Rua de Carnaval de Mollet

Un total de 13 comparses, 6 de les quals de Mollet, participaran en la Rua de Carnaval de diumenge, 11 de febrer. L’Arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló van marcar l’inici de les festes aquest passat diumenge, 4 de febrer.

La Rua de Carnaval.

La Rua, un dels actes centrals del Carnaval a Mollet del Vallès, sortirà a les 17 h de l’avinguda Gaudí i comptarà amb dues zones reservades perquè les persones amb mobilitat reduïda en puguin gaudir d'una forma més còmoda i accessible a l’avinguda Jaume I amb carrers Gaietà Vínzia i Berenguer III. Un cop finalitzada, es farà el judici d’en Carnestoltes a càrrec de la Cia. Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle es podrà seguir a través del llenguatge de signes i tindrà lloc a la plaça Pau Casals.

 

Un cop donat el tret de sortida a les festes amb l’Arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló, la festa continua aquesta setmana amb la visita que el Rei del Carnaval ofereix a les escoles. La programació seguirà amb diverses activitats fins dimecres, 14 de febrer, amb la tradicional Processó i Enterrament de la sardina.

 

Es pot consultar tota la informació a l’apartat del web municipal:

 

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/cultura/calendari-festiu/carnaval-1/carnaval-2024

Etiquetes