Mollet compta amb un nou polígon industrial i de serveis a La Farinera L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Promosol, ha finalitzat les obres d’urbanització del Polígon Industrial i de Serveis de La Farinera. Es tracta d’un espai de 44.000 m2 d’emplaçament estratègic, integrat a la ciutat i amb una immillorables connectivitat viària. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet compta amb un nou polígon industrial i de serveis a La Farinera

L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Promosol, ha finalitzat les obres d’urbanització del Polígon Industrial i de Serveis de La Farinera. Es tracta d’un espai de 44.000 m2 d’emplaçament estratègic, integrat a la ciutat i amb una immillorables connectivitat viària.

Mollet compta amb un nou polígon industrial i de serveis a La Farinera.
L'Alcalde visita el polígon de la Farinera

Les obres d’urbanització, amb un pressupost de 4,4 milions d’euros, han servit per dotar el polígon d'accessibilitat mitjançant un carrer lateral de la ronda de La Farinera i el perllongament del carrer Germans Moretó Prat. També s’ha fet la instal•lació dels serveis urbanístics de clavegueram, aigua, mitja i baixa tensió elèctrica, gas, telecomunicacions, enllumenat, pavimentació i enjardinament de les zones verdes.

En aquest sentit, cal destacar que s’ha donat una gran importància al tractament de les zones verdes per tal de fer-les atractives a la ciutadania i, en un dels extrems del polígon, s’ha col•locat l’escultura d’un cavall vermell de paper que caracteritza i personalitza aquets nou espai de la ciutat.

La superfície edificable que estableix el projecte es composa de 7 parcel•les, amb un total de 37.223 m2 de sostre edificable on es podran construir edificacions d'alçades i volumetries diverses. L’Ajuntament de Mollet ha demanat a la Generalitat de Catalunya que consideri La Farinera dins la trama urbana consolidada per la seva proximitat amb la zona d’habitatges de Santa Rosa, que serà encara més òbvia quan se soterri la via del nord.

Atracció i implantació d’activitat econòmica
La inclusió de l’espai en la trama urbana consolidada facilitarà la implantació d’activitat econòmica, industrial però també comercial i de serveis que, d’altra manera queda molt més limitada i condicionada a l’autorització puntual de la Generalitat. En l’actual conjuntura econòmica, l’Ajuntament vol facilitar i agilitar tots els processos perquè nous projectes comercials, econòmics i empresarials s’implantin a Mollet i creïn nova ocupació. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha volgut posar de manifest que “es tracta de 44.000 metres quadrats de noves oportunitats econòmiques i creació d’ocupació”.
 

Imatges relacionades

L'Alcalde visita el polígon de la Farinera
L'Alcalde visita el polígon de la Farinera

Etiquetes