L'Ajuntament presenta la nova pàgina web L’Ajuntament ha renovat la seva imatge virtual. A partir d'aquesta setmana, el web municipal és nou: més modern, més fàcil i amb moltes més aplicacions per apropar el consistori i la ciutat a totes les persones de Mollet i d’arreu. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament presenta la nova pàgina web

L’Ajuntament ha renovat la seva imatge virtual. A partir d'aquesta setmana, el web municipal és nou: més modern, més fàcil i amb moltes més aplicacions per apropar el consistori i la ciutat a totes les persones de Mollet i d’arreu.

L'Ajuntament presenta la nova pàgina web.
Imatge del nou web

Renovada i millorada, moderna, de navegació intuïtiva i molt més completa. La nova pàgina web municipal s’ha construït seguint aquestes característiques. L’adreça continua sent la mateixa, www.molletvalles.cat, però l’univers web de l’Ajuntament ha canviat totalment. Només entrar-hi trobareu un nou disseny que evoca els colors i la nova marca de la ciutat. També hi trobareu una important novetat respecte del web anterior: un aparador multimèdia on periòdicament s’aniran penjant nous vídeos, reportatges i notícies sobre temes molletans.

Troba allò que busques més ràpid i fàcil
Si hi navegueu, veureu que només amb tres clics de ratolí podreu accedir a tots els continguts de la pàgina. El menú principal està format pels apartats La ciutat, Serveis a Mollet, Actualitat i l’Ajuntament, d’on hi penja tota la informació que la ciutadania pot necessitar. Per facilitar la navegació i reduir el temps d’espera fins que s’accedeix al contingut desitjat, el nou web conté molts més accessos directes, enllaços entre continguts, un nou apartat amb els continguts més visitats i l’apartat Destacats, on s’hi penjaran aquelles informacions que són molt necessàries en períodes concrets de l’any (períodes de preinscripció, pagament de tributs, programacions culturals, etc) i tots els arxius relacionats que pugueu necessitar.

Subscriu-te al nou butlletí electrònic per estar sempre informat
Si voleu rebre cada setmana informació d’allò que passa a Mollet, a través del nou web us podreu subscriure al nou butlletí electrònic. La subscripció és totalment gratuïta i molt fàcil de fer i permet rebre cada setmana un e-mail amb un resum de l’actualitat municipal. Us podeu subscriure directament des de l’accés directe de la portada a Butlletí electrònic. També podreu decidir si voleu rebre notícies d’actualitat, activitats d’agenda, avisos, informació de subvencions i ajudes o tot a la vegada.
 

+ Veure vídeo

Imatges relacionades

Imatge del nou web
Imatge del nou web

Etiquetes