Inscripcions a les activitats dels centres cívics i culturals Fins l’11 de febrer està obert el termini d’inscripcions per al segon quadrimestre de la programació de cursos i tallers als centres cívics i culturals. Un cop tancat el període d’inscripcions, es continuaran acceptant inscripcions per aquelles activitats on quedin places lliures. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Inscripcions a les activitats dels centres cívics i culturals

Fins l’11 de febrer està obert el termini d’inscripcions per al segon quadrimestre de la programació de cursos i tallers als centres cívics i culturals. Un cop tancat el període d’inscripcions, es continuaran acceptant inscripcions per aquelles activitats on quedin places lliures.

Inscripcions a les activitats dels centres cívics i culturals.

Entre les novetats del segon quadrimestre trobem diferents xerrades i tallers al Centre Cívic de Can Borrell, dins del programa Obrim finestres amb família, que ja es va iniciar el passat octubre. A més, i adreçats també el públic familiar, s’han programat un espai d’informàtica per a pares i mares, així com diversos tallers artístics adreçats a tota la família.

Altres novetats són un curs de balls de saló, un curs de monitors de lleure o un altre de decorats tridimensionals i bijuteria.

Un cop tancat el període d’inscripcions, es continuaran acceptant inscripcions per aquelles activitats on quedin places lliures. Les inscripcions s’han de fer al centre on es vol realitzar l’activitat o bé es poden fer on line.

 

Etiquetes