L'Ajuntament ofereix el GIRO perquè el quart institut pugui començar el proper curs Davant el retard de la Generalitat en la construcció del quart institut públic a la ciutat, l ’Ajuntament ha ofert les instal•lacions del Centre Tecnològic GIRO perquè el centenar de nois i noies que l'any vinent hauran de començar el curs ho facin en les millors condicions possibles. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament ofereix el GIRO perquè el quart institut pugui començar el proper curs

Davant el retard de la Generalitat en la construcció del quart institut públic a la ciutat, l ’Ajuntament ha ofert les instal•lacions del Centre Tecnològic GIRO perquè el centenar de nois i noies que l'any vinent hauran de començar el curs ho facin en les millors condicions possibles.

L'Ajuntament ofereix el GIRO perquè el quart institut pugui començar el proper curs.
Aula del GIRO

L’entrada en funcionament del quart institut públic de la ciutat és imprescindible per al proper curs 2011-2012, ja que seran necessàries un centenar de noves places de secundària. Quan la Generalitat encara no ha iniciat la construcció del centre, l’Ajuntament de Mollet rebutja la col•locació de mòduls.

L’any 2006 l’Ajuntament de Mollet va cedir a la Generalitat el terreny per construir-hi el quart institut públic de la ciutat, un centre que es fa imprescindible per al proper curs 2011-2012, quan caldran més places de secundària de les que hi ha actualment. El consistori molletà, a través del seu alcalde, ha insistit sempre en aquest fet i no ha deixat d’exigir al Departament d’Educació la construcció de l’institut.

Quatre anys més tard, la Generalitat encara no ha iniciat els treballs de construcció de l’institut i, per tant, aquest no estarà enllestit per a l’inici de curs del proper setembre.

Davant d’aquesta realitat, l’Ajuntament de Mollet expressa el seu total rebuig a la col•locació de mòduls per poder començar el curs en el quart institut, si aquests no estan condicionats per l’execució efectiva de les obres de construcció del centre.

Per evitar l’aparició de mòduls educatius, que a Mollet ja fa anys que van desaparèixer si no anaven acompanyats per obres de construcció o ampliació, l’Ajuntament ha posat a disposició del Departament d’Educació les instal•lacions del Centre Tecnològic GIRO (tenint en compte que l’any 2012 el centre es traslladarà a Torre Marimon).

L’alcalde Josep Monràs afirma que l’Ajuntament de Mollet serà exigent i es mantindrà ferma en el seu rebuig a la instal•lació de mòduls a la ciutat.

+ Veure vídeo (9.02.11)
 

Imatges relacionades

Aula del GIRO
Aula del GIRO

Etiquetes