‘L’alcaldessa amb tu’ un nou programa de proximitat i diàleg amb la ciutadania L'Ajuntament de Mollet posa en marxa un nou programa anomenat ‘L'alcaldessa amb tu’ que té per objectiu fomentar la comunicació directa i personal de l’alcaldessa amb el veïnat de la ciutat i apropar l'activitat municipal a tots els col·lectius de Mollet. El programa consta de diverses actuacions com la visita de l’alcaldessa als barris, les intervencions en directe a les xarxes socials i al ‘Fil directe amb l’alcaldessa’ de Ràdio Mollet, així com la resta de canals habituals de contacte (bústia, telèfon, correu electrònic i xarxes socials). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

‘L’alcaldessa amb tu’ un nou programa de proximitat i diàleg amb la ciutadania

L'Ajuntament de Mollet posa en marxa un nou programa anomenat ‘L'alcaldessa amb tu’ que té per objectiu fomentar la comunicació directa i personal de l’alcaldessa amb el veïnat de la ciutat i apropar l'activitat municipal a tots els col·lectius de Mollet. El programa consta de diverses actuacions com la visita de l’alcaldessa als barris, les intervencions en directe a les xarxes socials i al ‘Fil directe amb l’alcaldessa’ de Ràdio Mollet, així com la resta de canals habituals de contacte (bústia, telèfon, correu electrònic i xarxes socials).

L'alcaldessa amb un grup de veins.

Aquestes vies de comunicació, les noves i el manteniment de les ja existents, estan pensades per garantir que tots els ciutadans i totes les ciutadanes tinguin l'oportunitat de fer arribar les seves consultes, propostes i inquietuds de manera còmoda i accessible, reafirmant així el compromís de l'administració amb l'atenció de proximitat i el servei públic. Dins de l’Alcaldessa amb tu, s’han establert diferents canals de comunicació directa amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, per així garantir que tots els col·lectius puguin trobar la manera que li sigui més còmoda per comunicar-se amb l’alcaldessa:

 • ‘L'alcaldessa amb tu, als barris’ : L’alcaldessa visitarà un cop al mes un barri de Mollet i allà, ella i el seu equip es reuniran amb l'associació de veïns, visitaran comerços, les obres en curs i els equipaments municipals per escoltar de primera mà les inquietuds i necessitats del veïnat.

Durant la jornada, l’Oficina d’Alcaldia es traslladarà al barri qui farà atenció (peticions i suggeriments) a les persones que s’acostin en una carpa que es muntarà a un lloc cèntric de cada barri durant dues hores al matí, i dues hores a la tarda. L'alcaldessa estarà present a la carpa durant una estona per atendre personalment a la ciutadania que s’apropi.

D’aquestes estades als barris sorgiran propostes que, un cop estudiades i consensuades, es transformaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora del barri.

 

La primera acció tindrà lloc el 12 de febrer al barri de Can Borrell.  L’horari d’atenció de l’Oficina al barri serà d’11 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h.

 

 • L'alcaldessa, en directe: L'alcaldessa farà un directe a través de les xarxes socials (Instagram i Facebook ) un cop cada dos mesos. Durant aquestes trobades, de mitja hora de durada, la ciutadania li pot adreçar consultes i suggeriments proporcionant un canal addicional per a la interacció directa i en temps real amb els residents de Mollet. La primera trobada de ‘l’Alcaldessa en directe’ serà el proper mes de març.

 

 • Fil directe amb l’alcaldessa de Radio Mollet: l’alcaldessa continuarà participant en directe per respondre les consultes que li vulguin adreçar els i les oients. El ‘Fil directe amb l’alcaldessa’ serà els dilluns que coincideixin amb el Ple municipal, a les 14 h a Ràdio Mollet.

 

 • Vies habituals de contacte:
  • Correu electrònic:  alcaldia@molletvalles.cat
  • Telèfon: 93 571 95 01
  • Bústia de telèfon: trucant al número 900 10 20 91, deixant el missatge, nom i telèfon de contacte.
  • Xarxes socials: o bé a través de les seves xarxes socials (Instagram: @mireiadmollet / Facebook: @mireia.cale)

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes