El web d’EMFO, una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de convertir-la en una eina dinàmica i d’actualització immediata que facilita la recerca de feina i de formació laboral. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El web d’EMFO, una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral

L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de convertir-la en una eina dinàmica i d’actualització immediata que facilita la recerca de feina i de formació laboral.

El web d’EMFO, una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral.
L'alcalde, el egidor de Treball i la gerent d'EMFO presenten el web a la premsa

La nova pàgina web d’EMFO és una nova eina per millorar la creació d’ocupació i la formació ocupacional a la ciutat de Mollet. En aquest sentit, l’alcalde, Josep Monràs ha destacat la importància d’aquesta nova eina i ha destacat que en els darrers 4 anys, l’esforç del govern municipal ha suposat la formalització de més de 2.000 contractes de feina i l’atenció i assessorat a més de 1.500 emprenedors, cosa que s’ha materialitzat en la creació de 200 empreses noves a Mollet.

Aquestes xifres mostren l’esforç que l’Ajuntament està fent en els darrers anys per combatre l’atur i la desocupació, tot i que la situació econòmica no sigui favorable.

www.emfo.com
La principal novetat del renovat web d’EMFO és que permet realitzar digitalment gestions que abans es feien personalment, amb tots els avantatges que això implica d’agilitat i de proximitat Les accions vinculades amb la recerca de feina, la realització de cursos i la creació d’empreses, es podran fer via web. També facilitarà als empresaris, les tasques per cercar treballadors i alumnes per realitzar pràctiques en les seves empreses.

La nova pàgina profunditza en la línia d’EMFO de donar suport i eines als ciutadans i ciutadanes per tal que siguin ells mateixos capaços de definir el seu procés d’inserció laboral i prendre consciència de la importància que tenen les TIC en la vida quotidiana. A més a més, realitzant les gestions pel web, l’usuari s’estalviarà temps, cues.

El nou web també va adreçat a les empreses que vulguin publicar ofertes de treball, o bé necessitin que EMFO els proporcioni el servei de selecció de personal. Així mateix, també es podran beneficiar de no eina web les persones emprenedores que vulguin crear una nova empresa, ja que podran consultar les sessions informatives i formatives que organitza EMFO i inscriure’s per mitjà del web.
 

Imatges relacionades

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2

Etiquetes