L’Ajuntament cedeix un local a Creu Roja perquè sigui la seu comarcal de l'entitat L’Ajuntament i la Creu Roja han signat un conveni que estableix la cessió d’un local a la ciutat perquè esdevingui la nova seu comarcal de Creu Roja al Baix Vallès. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament cedeix un local a Creu Roja perquè sigui la seu comarcal de l'entitat

L’Ajuntament i la Creu Roja han signat un conveni que estableix la cessió d’un local a la ciutat perquè esdevingui la nova seu comarcal de Creu Roja al Baix Vallès.

L’Ajuntament cedeix un local a Creu Roja perquè sigui la seu comarcal de l'entitat.
Fotografia dels responsables de Creu Roja amb l'alcalde i la regidora de Serveis Socials

La nova seu comarcal de la Creu Roja al Baix Vallès estarà situada en un local de la plaça d’Enric Rosés, número 5. Actualment, s’estan fent obres per adaptar l’espai que podrà inaugurar-se en les properes setmanes. L’Ajuntament també cedeix a Creu Roja un espai com a magatzem de l’entitat a Can Magarola.

La Creu Roja tornarà a tenir una seu comarcal a Mollet després que en l’any 2003 responsables de l’entitat van reorganitzar l’estructura fent que Mollet passés a dependre de Creu Roja Sabadell-Vallès Sud. Actualment, l’entitat ha considera que la reestructuració no va ser encertada i que la ciutat de Mollet i la zona del Baix Vallès necessiten una assemblea pròpia amb seu a Mollet.

La signatura del conveni va anar a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs i el president  delegat de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja Mollet-Baix Vallès, Josep Massip. També hi van assistir la regidora de Serveis Socials, Anna Díaz i el president en funcions de l’Assemblea Local de Creu Roja-Baix Vallès, Romà Parera i el president provincial de Barcelona Creu Roja, Josep Quitet. També hi van ser presents alguns membres de l’Assemblea local de Creu Roja.

La Creu Roja desenvolupa programes d’intervenció social amb col•lectius vulnerables des de fa molts anys. Duran l’any 2010, Creu Roja ha atès més de 1.400 persones a Mollet. Alguns dels projectes que realitza en col•laboració amb l’Ajuntament són el Punt de Trobada, la teleassistència, cursos de català per a nouvinguts, serveis preventius en esdeveniments populars o la campanya de recollida de joguines per Nadal.
 

Imatges relacionades

Fotografia dels responsables de Creu Roja amb l'alcalde i la regidora de Serveis Socials
Fotografia dels responsables de Creu Roja amb l'alcalde i la regidora de Serveis Socials

Etiquetes