El govern municipal reclama la construcció del quart institut El govern municipal presentarà en el proper ple una resolució per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat la construcció del quart institut de Mollet en els terrenys cedits per l’Ajuntament a la Vinyota. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El govern municipal reclama la construcció del quart institut

El govern municipal presentarà en el proper ple una resolució per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat la construcció del quart institut de Mollet en els terrenys cedits per l’Ajuntament a la Vinyota.

El govern municipal reclama la construcció del quart institut.
L'Ajuntament ofereix el GIRO per acollir provisionalment l'institut

En el proper Ple municipal que se celebrarà el 28 de febrer, el govern de la ciutat presentarà una resolució on reclama al Departament d’Ensenyament que iniciï la construcció el més ràpidament possible del quart institut de secundària en els terrenys que l’Ajuntament ja va cedir per a aquesta finalitat l’any 2006, situats a tocar del parc de Ca l’Estrada, a la Vinyota.

Aquesta resolució pretén ser una nova mesura de pressió a la Generalitat perquè construeixi el quart institut, cosa que l’Ajuntament està exigint des que fa 6 anys va cedir els terrenys, i evitar que l’inici de les obres s’allargui indefinidament.

Per tal que el curs vinent es pugui entrar en funcionament el quart institut, l’alcalde ha enviat a la consellera Irene Rigau una carta on ofereix gratuïtament les instal•lacions del GIRO, de manera que Ensenyament només haurà de fer-se càrrec de les despeses per al bon funcionament del centre.

L’Ajuntament vol impedir la instal•lació de barracons a la ciutat ja que no es tracta en cap cas d’edificis industrialitzats com hi ha hagut en els darrers anys a Cal Músic i Can Besora, sinó de barracons (un exemple serien els barracons que des de l’any 2006 són l’institut de Montornès).

 

Imatges relacionades

L'Ajuntament ofereix el GIRO per acollir provisionalment l'institut
L'Ajuntament ofereix el GIRO per acollir provisionalment l'institut

Etiquetes