Carnaval a Mollet A Mollet el Carnaval començarà el proper dijous 3 de març i s’allargarà fins al dimecres 9 de març, dimecres de cendra. La rua de comparses es farà el diumenge 6 de març i acabarà amb el lliurament de premis i el judici del Carnestoltes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Carnaval a Mollet

A Mollet el Carnaval començarà el proper dijous 3 de març i s’allargarà fins al dimecres 9 de març, dimecres de cendra. La rua de comparses es farà el diumenge 6 de març i acabarà amb el lliurament de premis i el judici del Carnestoltes.

Carnaval a Mollet.
El sr. Carnestoltes anima la festa

Activitats per a tothom
El divendres 4 de març el Carnestoltes visitarà les escoles bressol de la ciutat i el dissabte, el Mercat Municipal. També dissabte, a les 12 del migdia, el Casal Cultural celebrarà la tradicional Escudella de Carnaval. La tarda i el vespre de dissabte seran joves, amb un seguit d’actes organitzats pes les colles de Morats i Torrats que acabaran amb el ball jove al Mercat Vell. Per la nit, el Pavelló de Riera Seca acollirà el Ball de disfresses de l’Associació de Balls de Saló.

Rua i judici del Carnestoltes
La rua de Carnaval es farà el diumenge 6 de març, a partir de les cinc de la tarda. Com sempre, arrencarà de l’avinguda d’Antoni Gaudí, seguirà per Jaume I fins al carrer de Berenguer III, l’avinguda de la Llibertat  i acabarà a la plaça de Pau Casals.

Un cop finalitzada la rua, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la plaça Major acollirà l’espectacle del judici i la mort del Carnestoltes, amb la participació de tots els personatges del seguici del Carnestoltes. Tot seguit es farà el lliurament de premis de les comparses participants a la rua.

Direm adéu a la gresca i les disfresses fins l’any vinent el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina, amb la participació de Galiot Teatre.

 

Imatges relacionades

El sr. Carnestoltes anima la festa
El sr. Carnestoltes anima la festa

Etiquetes